ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (14) | Вчера (28)
Ексклузивно: Локо и Ботев постигат съгласие за стадион "Пловдив"
Автор: Стойчо Генов 13:14 / 22.04.2019Коментари (19)18246
© Plovdiv24.bg
Представители на ръководствата на Локомотив и Ботев, както и членове на двата фенклуба, ще имат важна обща среща в община Пловдив тези дни, научи ексклузивно Plovdiv24.bg. Темата на разговорите ще е градският стадион "Пловдив".

Двата клуба ще изготвят обща позиция до спортното министерство, в която ще настояват в Пловдив да е единият от стадионите, които държавата ще построи за съвместната ни кандидатура за домакинство на световното първенство по футбол през 2030 година и европейското през 2028 г. Вече е постигнато принципно съгласие кои точно мачове на Локомотив и Ботев да се играят на обновения градски стадион.

След Великден пък ще бъде свикана официална пресконференция, на която да се съобщят повече подробности по темата, разбра още Plovdiv24.bg.

Припомняме, че преди седмици спортният министър Красен Кралев обяви, че ако Локо и Ботев не се разберат да играят мачовете си на стадион "Пловдив", държавата няма смисъл да инвестира в него.

Нашата медия пък вече информира за един от приемливите варианти за това кои двубои да се играят на бъдещото ново съоръжение.
Още по темата: общо новини по темата: 12
22.05.2019
20.05.2019
30.04.2019
24.04.2019
15.04.2019
13.04.2019
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Единствения двуетажен стадион в Бг.Но явно не е ясно какво искат от министерство и община.стадион за футбол или за лека атлетика.
-1
 
 
Много интересно в кой друг град от провинцията има два отбора в А група и два в по ниските освен Пловдив?Е Ст.Загора тази година също има два отбора,но вече се обяви,че Верея ще играе от догодина във В група чак?И къде ще има повече публика на стадиона от Пловдив?
+3
 
 
Този стадион трябва да го имаме.Защото се опитват по всякакъв начин да не го построят,така че всички трябва да са ЗА стадион Пловдив
-4
 
 
Невиждам как сикаджията и тимаджията ще направят стадион в Пловдив.
-1
 
 
30 години се чака тази среща.....пълни глупости,кинти да даде държавата сега да не изкарат двата фен клуба виновни че не е реновиран стадиона само бля-бля
-1
 
 
Никой не е говорил с фенклубовете! Най-малко с този на Локото! Пак приказки под шипковия храст....
+3
 
 
Феновете и те!Този стадион ще е общински.Той ще е в полза на целия град не само на няколко лумпена от Ботев и Локо.Ръководствата са отговорни за клубовете и за базите си.За момента нито си реализират концесиите ,нито инвестират в стадионите си.Сиреч чакат на общината или държавата.В тоя ред на мисли е хубаво да им се обясни,че за благото на Пловдив ,а не на двата клуба САМО е да НЕ Пречат.В смисъл да помислят не за егото и феновете си ,а за всички граждани на Пловдив,които искат да имат модерен стадион.На който да ходят с децата си не само на футболни срещи ,а и на концерти.Тъй,че кмета да не става заложник на босове или фенове на двата отбора.Да им обясни,че докато си РЕАЛИЗИРАТ концесиите е добре всичките мачове да си ги играят на общия стадион. Какви са тези глупости...Левски,ЦСКА и Лудогорец..Ако Цеца и Лудогорец се затрият или изпаднат ,ще играем само дербита ли ?А кой гарантира,че двата пловдивски отбора ще са винаги в една лига ? Може във времето някой от тях да изпадне в по долна от другия!Стадиона трябва да го ползват нон-стоп.За да има резон да се използва тази власт да сложи парите на масата и да се завърши стадиона и тази 30г.сага да се руши.Нито Герб ще е вечно на власт,нито някой ще държи сметка на клубовете,че ще си правят клубни стадиони напред във времето.Просто ще им е по спокойно и за условия и за фенове и за евротурнири къде ще играят.Толкова е просто.Фенското тесногърдие не бива да се допуска да пречи за благото на града.
+2
 
 
Добре де, и аз съм от Ботев, но не беше ли редно да има представители на Спартак и Марица?
+2
 
 
ще имат важна обща среща ..... темата на разговорите ще е .... ще изготвят обща позиция :) ...... димек нищо не са се разбрали а може би ще се разберат :)
-2
 
 
Сега на ход е Държавата,дали те искат във Пловдив да има хубав стадион!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
Голова суша тормози любимеца от "Лаута" Ален Ожболт, тимът му не вкара в 6-и пореден мач
Насрочиха полуфинала за Купата на Аматьорската Лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: