ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (28)
Вижте всички призьори и индивидуални награди от детския турнир "Супер старс" в Пловдив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:55 / 18.01.2019Коментари (0)5030
©
В Пловдив приключи първото издание на иновативния за България детски футболен блиц турнир "Супер старс Къп 2019", който се игра по правила на Германската и Холандката футболни федерации. Организатор на турнира бе Михаел Ангелов - директор на Футболна Академия Супер Старс - Пловдив.

Футболният форум се проведе в новата зала "Атрим Арена" и в него взеха участие общо 28 отбора, разпредели в две възрастови групи за деца родени през 2010г. и 2011г., които изиграха общо 128 мача във формат футбол 7 и футбол 5. Във всяка възраст отборите се бореха за победа в своя поток /златен и сребърен/.

Победител в сребърния поток при малките участници 2011г. /футбол 5/ стана отборът на Шампион - 2 Стара Загора, като победи съименниците си от Шампион София с 4:3 след изпълнение на дузпи. На трето място се класира отборът на Хебър Пазарджик, който надигра Кронос – 2 с минималното 1:0.

В златния поток след изключително драматичен финал при 2011г. /футбол 5/ между отборите на Пловдив Сити и Шампион – 1 Стара Загора и равенство 2:2 в редовното време, отново мачът се реши след изпълнение на дузпи, в които малките футболисти от Шампион бяха по – точни и след резултат 5:4 успяха да грабнат златото. Отборът на Барса БГ в мач за 3-ото място успя да победи с класическото 3:0 тима на Славия София и спечели бронза в златния поток.

При по-големите участници от набор 2010 /футбол 7 / в сребърния поток до финала достигнаха отборите на Локомотив Пловдив и Шампион Стара Загора. След изключително равностоен двубой и без вкаран гол, се стигна до изпълнение на дузпи, в които Шампион бе по-съобразителен при изпълненията и се поздрави с купата след резултат 3:1 в тяхна полза.

На трето място в малкия финал се класира Хебър Пазарджик след победа с 2:0 над съгражданите си от Орлета Пазарджик.

В златния поток, след невероятна игра през целия турнир, се класираха отборите на Национал София, които станаха шампиони и вдигнаха златната купа.

На трето място се класира отборът на Пловдив Сити, който надигра Ботев Пловдив с 1:0 и така грабна бронзовите медали.

Отборите на Локомотив Пловдив и Славия София получиха награди за феърплей.

Най-добре представилите се състезатели бяха отличени с индивидуални отличния  в набор 2011: за най-добър вратар бе награден Нунцио Падуано от Пловдив Сити, за най-добър защитник приза получи Васил Вълков от Хебър, за най-техничен играч бе определен Николай Кръстев от Шампион Стара Загора, а голмайстор на турнира стана Емилиян Николов от Барса БГ.

При набор 2010 индивидуални награди спечелиха Велислав Николов за най-добър вратар от Славия, за най-добър защитник бе отличен Никола Аршинков от Ботев Пловдив, а най-техничен играч стана Мустафа Алиев от Пловдив Сити и голмайсторския приз взе Явор Кръстев от отбора на Национал София.

Всички отбори бяха наградени с купи, медали и награди от капитана на Локомотив Пловдив Димитър Илиев и футболиста на Ботев Пловдив Радослав Терзиев. Играчите получиха и подаръци от спортна екипировка. Организаторът Михаел Ангелов обяви, че ще продължи да развива този блиц формат и в следващия турнир ще вземат участие още повече клубове и школи, които да се докоснат до футболната магия.
Още по темата: общо новини по темата: 740
16.03.2024
15.03.2024
13.03.2024
11.03.2024
08.03.2024
07.03.2024
предишна страница [ 1/124 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Браво! Пловдивчанин спечели приза за най-прогресиращ млад играч на България
Избраха Динко Хоркаш за най-добър вратар в България за 2023 година
Пловдивски защитник е лидер в Литва, тимът му не допусна гол в четвърти пореден мач
Бароан игра срещу швейцарски колос! Нелеп автогол лиши отбора му от победа
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: