ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Трансферен удар на Лаута! Национал на Левски тренира с Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:20 / 26.07.2018Коментари (3)9898
© Plovdiv24.bg
Селекцията в Локо (Пд) не спира и от клуба са готови да вдигнат още повече класата на отбора, за да го изведат на позиция не само в Топ 6, но и в битката за място в Лига Европа. От вчера с черно-белите тренира доскорошният халф на Левски Георги Янев. Един от най-големите таланти в "синята" школа в последните години разтрогна по взаимно съгласие в началото на лятото.

Титулярът в националния отбор до 19 години, който миналото лято участва на европейското първенство в Грузия, изкара по-голямата част от лятната подготовка със Славия, но в крайна сметка не се разбра с "белите". В Локо (Пд) той ще тренира до края на седмицата, след което треньорът Бруно Акрапович ще се произнесе дали да му бъде предложен договор.

След първите две занимания обаче босненецът е дал добра оценка за 20-годишния футболист. Той е харесван и от спортния директор Чавдар Цветков, а и от от почетния президент Христо Бонев, както и от изпълнителния директор Кузман Маринков, съобщава "Меридиан мач". Самият Христо Крушарски потвърди, че последните двама са в основата на неговото идване на Лаута.

Янев е отлична опция за халфовата линия, където може да играе, както пред защитата, така и изнесен по-напред. През миналия сезон той се готвеше с Левски, а след идването на Делио Роси игра силно в контрола с Локо (Сф), но от "Герена" решиха да го преотстъпят. През есента на 2017 г. Янев бе в Струмска слава, а през пролетта в Ботев (Враца).
Още по темата: общо новини по темата: 109
21.08.2018
09.08.2018
07.08.2018
02.08.2018
01.08.2018
01.08.2018
предишна страница [ 1/19 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
То хубаво ,но кога ще се картотекират новите футболисти или ще изчакаме мачовете със Славия ,Лудогорец да минат ,че големите от БФС не дават .Приеха закон за футболното хулиганство ,но защо не влезне вътре и член за българското поръчково съдийство .Как да не ги псуваш тези мазохисти свирейки за когото трябва ,не каквото виждат .Как да играеш като ти дават картони и фалове за единия отбор ,а на другия само говорят и ги галят.Анте Аралица 3 мача няма да играе за нищо
0
 
 
Точно на тази позиция трябва да се подсилим.Там Банович и Умараев нямат алтернатива, Янко Ангелов не се справя добре. Дано има качества да играе в Локомотив този младок.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: