ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (15) | Вчера (18)
Откриха велосезон 2018 в "Тракия" с рекорд
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:19 / 31.03.2018Коментари (3)5628
Рекорден брой участници се включиха в откриването на велосезона в район "Тракия". Почти 2000 колоездачи от всички възрасти се включиха в шествието, което тръгна от кметството на бул. "Освобождение", премина по новите велоалеи и стигна до парк "Лаута". Начело застанаха кметът на "Тракия" Костадин Димитров, мениджърът на Волейболен клуб "Марица" Борис Халачев, председателят на сдружение "Велосити" Агоп Дадикодзян,  общински съветници.

Другият рекорд, който постави откриването на Велосезон 2018 в район "Тракия",  бе на брой раздадени награди – над 200. Те бяха осигурени от основния спонсор на събитието спортен магазин "Декатлон“ и други спомоществуватели. Девет велосипеда, 2 тротинетки, 100 ранички, 100 спортни бутилки за вода, карти за фитнес и плуване намериха своите нови собственици сред  участниците във веломаратона.

Състезателките от четирикратния шампион по волейбол за жени ВК "Марица" /Пловдив/ Радосвета Тенева /капитан/, Кристина Чешляр и Милена Димова се включиха в награждаването на късметлиите.

Основният организатор на събитието - кметът на район "Тракия" Костадин Димитров, апелира към колоездачите да бъдат внимателни на пътя, да използват новите велоалеи и екипировка, която гарантира тяхната безопасност, а шофьорите – да бъдат толерантни към велосипедистите. "Благодаря Ви, че сте тук и заедно споделяме този празник. Успешен Велосезон 2018", пожела Костадин Димитров.

Денят продължи със състезания за всички възрасти, забавни игри и много настроение.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Точно този общински съветник на втората снимка в дясно, се скъса да чопли семки и не на тревата, а на асфалта. Забранено било, тинтири минтири. Такава мизерия беше направил точно до кебапчийницата. Пълен простак
-1
 
 
Гражданите откриват и все откриват... селяните кога ще открият новия най-красив и модерен стадион? Не за друго, не приятел пита, АЗ Стикс питам- сега е неизползваем и е обществена тоялетна бе з пари- хора, кучета ,птички, всички са добре дошли!Завинаги по вело алеи, жълтури, никога на БЕТОН И СЕДАЛКИ, НИКОГА!!!...!!!...!!!НИКОГА, ЗАВИНАГИ БЕЗДОМНИЦИ, завинаги В КОМАТЕВО, завинаги глупаците на СВЕТА...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Академик Пловдив пропусна да се изравни с Хасково в ББЛ
Спартак гостува на отбор, който трудно победи в Пловдив
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Капитанът на младежите, който накара Пловдив да се гордее
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: