ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
На колко е равно Гергов плюс Бонев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 17.01.2009Коментари (0)4750
© Plovdiv24.bg
Идването на крупния бизнесмен Георги Гергов в Локо (Пд) е нещо като закъснял коледен подарък за феновете на отбора. Въпреки че сделката около продажбата на клуба все още не е факт, всички, които обичат клуба, са сигурни, че Локомотив е готов за тази промяна и че тя ще настъпи.

В такива случаи се казва, че не трябва да се приготвя тиганът, докато рибата е още в морето. На този етап едно поне е ясно - Гергов успя да обедини около себе си агитката от Лаута. Шефът на Пловдивския панаир предизвика овации сред 50-ина от лидерите на фенклуба само с няколко прости изречения, без излишни изхвърляния и грандомански идеи. Може би поради тази причина и сред запалянковците еуфорията не стига чак до такива размери, че да се кроят планове за отбор, който ще мачка наред.

Мечтата на средностатистическия привърженик на Локото е свързана с две простички неща - да може да отиде на хубав спретнат стадион, където да гледа мачовете на своя тим, и футболистите от този негов отбор да се раздават докрай на терена. Няма значение дали ще побеждават, или не.
Първото условие е изцяло в компетенцията на Гергов, тъй като той прекрасно разбира от бизнес инвестиции. Един от най-богатите пловдивчани ще има за предизвикателство да направи от полусрутения стадион в Лаута европейско съоръжение. Самият Гергов вече обяви пред феновете на Локомотив, че половинчати неща при него няма.

На този етап естествено никой няма повод да не му вярва, като се има предвид какво е постигнал в другите сфери бизнесменът. Да вдигнат модерен стадион, бе и една от мечтите на предишните собственици Георги Илиев и Александър Тасев, но те също не успяха да докарат нещата докрай. При сегашният президент на клуба Галя Топалова като че ли отдавна беше ясно, че ще й бъде много трудно да модернизира Лаута.

За другото условие на средностатистическия запалянко решаваща роля се възлага на клубната легенда Христо Бонев. За никого не е изненада, че футболист №1 на Пловдив за всички времена ще движи футболните дела в любимия си клуб с помощта на инвестициите на Георги Гергов. Какво ще излезе от задачата Гергов плюс Бонев? Поне днес на Лаута никой не се съмнява, че пред отбора предстоят добри дни.

Източник: в. "7 дни спорт"







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Локомотив подписа договор с юноша на Левски, играл и в ЦСКА 1948
Георги Минчев показа отлична игра с глава, завърши сезона със 17 гола
Томаш: Поемам изцяло отговорността, сбърках! Следващият мач ще е по-лесен
Томаш, искай смяна! Срам и позор!
Национал на ЦСКА-София: Прекарах доста добри години в Локо (Пд)
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: