ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ексклузивно: Чандъров обясни пред Plovdiv24.bg за трансфера на Крис Добрев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:02 / 08.06.2017Коментари (24)14003
© Plovdiv24.bg
Бившият финансов благодетел на Ботев (Пд) Румен Чандъров разясни пред Plovdiv24.bg каква е ситуацията с младия бургаски талант Кристиан Добрев.

16-годишният нападател напуска жълто-черните и преминава в новия член на Първа лига - Септември, чийто собственик е именно Румен Чандъров.

"Какво толкова трябва да потвърждавам? Кристиан Добрев е юноша и може да преминава без трансфер, където си поиска", заяви пред репортер на Plovdiv24.bg босът на Септември.

На въпрос как ще коментира твърдението на президента на Ботев Ангел Палийски, че Добрев има подписан професионален договор с жълто-черните, Румен Чандъров отговори многозначително:

"Щом казват, че има професионален договор, нека да видим къде ще играе тогава Крис Добрев".

Още преди месец Plovdiv24.bg направи собствена проверка и информира своите читатели, че младокът МОЖЕ ДА ПРЕМИНЕ ВЪВ ВСЕКИ ЕДИН НАШ КЛУБ БЕЗ ПАРИ, което на практика бе потвърдено сега от Румен Чандъров.

Още по темата: общо новини по темата: 204
14.05.2018
10.04.2018
03.04.2018
12.03.2018
27.02.2018
12.02.2018
предишна страница [ 1/34 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 08.06.2017 г.
-5
 
 
Чандъров разкри и унижи жълтия катун
+4
 
 
Крушарски:"В Русия съм....в Русия съм"!!!!
на 08.06.2017 г.
0
 
 
Не се знае дали е направил грешка! Сега казвате,че е глупост от отбор като Ботев да отидеш в такъв като Септември,но ако беше отишъл в Лудогорец щяхте са кажете,трябваше да си стои тука за да получава повече шанс за изява. Основния изтъкнат мотив беше,че там са му обещали повече игрално време,което разбира се е лъжа защото това зависи от много фактори. Аз лично му желая успех,но се надявам Ботев да прояви добра памет и след време да си спомни как Крис бе отгледан тук и абдикира когато Ботев имаше нужда от него. Крумовградския путурнак даже не искам да го коментирам!
+2
 
 
Много моля, шушляци от лаута да не коментира отбора на Пловдив,а да чакат дон Крушар да Архентино на летището...защото Чаво каза,че каца днес/четвъртък/!Каца ,но неуточнено на кое летище...дали бразилско,дали руско?Така,че"къде е рейса"да си смени ника на "къде е самолета"!!!!!
0
 
 
Колкото и да ме боли в академията на "Ботев" не се работи правилно, аз поне не мога да се сетя за отгледан отначало докрай в школата играч, който да е станал. Неделев неслучйно израстна в частна школа. Миналата седмица при набор 2008 (от където тръгват нещата) отборът на Боби Димитров ("Ботев - 2") категорично надигра и би с 2:0 Ботев, интересното е че специалистите на Ботев две години пдред избират и вземат най-добрите деца от тази школа, като освен тях взимат и най-добрите от школите в Пловдив и околността. Та след две години избиране и про тренировки, отхвърлените бият спокойно избраните и тренирали много повече любимци на спецоввете. Няма да казвам някои от избраните чии деца са, че ще стане прекалено интересно, но не се учудвам че талантливи деца бягат.
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 08.06.2017 г.
+5
 
 
кога каца господин крушарски ? майчи за неска беше . закъснява човека .дано има кой да му помогне на чувалите с парите
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
+6
 
 
E, това е големият проблем, че юноши преминават от един отбор в друг без проблем. Нека да трябва да платят на школите които са го изградили като футболист, пък да видим колко го искат.В крайна сметка освен таланта който притежава, някой е инвестирал в него преди това, за да го развие. Всичко е да се угажда на Домусчиев, който за без пари си прави школа с деца от други градове.
+9
 
 
Парите са водещ фактор...и за развитие...и за провал! На 16 да избереш Септември с този президент е само пари. А този е търгаш... Добрев не е ботевистче,няма физика за мъжки състав.Даже не знам ще издържи ли 90 минути на темпо примерно в мач с Лудогорец. Освен това в мачовете с Ботев може да му играят и по грубо. На 16 може да имаш физика,но нямаш психика. Все пак той е бг продукт ,а не немски! За съжаление може и да няма думата той а родителите му....До 16г. правилата са други,но ако има сключен професионален договор с Ботев - Чандъра ще го духа. Малко ме съмнява обаче да има. Преди време пак беше задухал май...за Левски,ама се върна.Сега явно парите са мотив.
+9
 
 
Това момче или баща му е на път сериозно да си провали кариерата.Бърза да постави каруцата пред коня,на 16 г. да започне да играе само при мъжете,може да му изиграе много лоша шега, какъвто и талант да е,а пък и по принцип когато мислиш от днес за утре ,а не за переспективата след време,се проваляш,моментните пари не са най-важното,защото днеска ги има-утре ги няма, с една контузия и приключваш.Да те искат от Ботев или Лудогорец и да избереш септември е смешно и глупаво.Жал ми е за момчето,защото с него,без него Ботев ще го има,а той е още дете и не може да вземе правилното решение,а баща му явно е лаком за пари.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Черно море загрява за Ботев с отбор от Втора лига
ПФК Ботев с остра позиция: Безобразно и тенденциозно съдийство!
Ботев отвори една трибуна за контролата с Марица
Ботев го иска, ЦСКА-София го включи в трансферния списък! Кой ще спечели?
Марица обяви контрола с Ботев на "Колежа"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: