ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Стоян Колев: Няма да забравя мач пред 13 000 локомотивци в Бургас (видео)
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:48 / 30.03.2017Коментари (1)4264
©
Треньорът на вратарите в Локомотив Стоян Колев се съгласи да застане пред камерата на клубната телевизия. Специалистът говори за предишните си престои на Лаута, най-хубавите му моменти като футболист в Локомотив, както и за развитието на юношите от школата Стефан Дафовски и Павлин Стойчев, които се готвят под негово ръководство.

"На Лаута винаги ми е било изключително приятно. Дойдох тук от ПФК Сливен през 1998 година. Локомотив тогава беше много силен тим, но поради различни стечения на обстоятелствата отбора изпадна. В последствие успях да се наложа и бях неизменен титуляр под рамката на вратата.

През 2004-та, когато тренирах под ръководството на сегашния старши треньор Едуард Ераносян, всеки си имаше изграден стереотип на работа. Изключително приятно беше тогава. Нашата работа беше само и единствено на терена. За други неща не мислихме. Чувствахме се изключително приятно след победа да видим как нашите фенове се радват заедно с нас.

След връщането ми от ЦСКА в Локомотив, първият ми двубой беше финала за Суперкупата срещу Литекс. Победихме ги с 1:0 в Бургас. И след мача, когато просто гледаш трибуните и това как на стадиона има 13 000 локомотивци, пропътували 250 км от Пловдив, това просто те зарежа с такава положителна енергия. Това е удоволствие, което просто трябва да се изпита."

Специалистът изказа своето мнение и за двамата юноши на Локомотив (Стефан Дафовски от U17 и Павлин Евтимов от U19), които имат възможността да тренират с мъжкия отбор, когато не са на училище:

"Това което виждам в тях, това са момчета с качества и с бъдеще, но трябва още работа, за да доразвият потенциала, който имат. Има една специфична искрица в очите им, когато гледат как по-опитните вратари, като Харуби и Илко Пиргов, тренират и се готвят за даден мач. И е нормална да искат да попиват от тях най-доброто. При тези деца трябва да "бързаме бавно". С по-специфична работа ще се развие техния потенциал."

Стоян Колев говори и за предстоящия мач с Берое и 1/4-финала за Купата на България с Лудогорец:

"Очаквам нашия отбор да покаже тази игра, която може, и да победим Берое. Що се отнася до мача с Лудогорец за Купата, това е доста по-различен мач от тези със заралии. Малко повече може би трябва да се поиграе с главата тук и с хитрост. Очаквам нашия отбор да се представи на много добро ниво."

Цялото интервю със Стоян Колев можете да изгледате в прикаченото видео!
 

 

Още по темата: общо новини по темата: 14
03.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
01.04.2017
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
13000 локомотивци при общо 4500 зрители посетили въпросния мач си е супер постижение.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Фенове на Локо организират благотворителен футболен турнир
Томаш с много важно изказване относно бъдещата селекция на Локо
Огромно признание в Китай за бивша звезда на Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: