ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Нещастен мач за Локо - две греди, отменен гол и вратарска грешка за 1:1
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:53 / 14.12.2016Коментари (13)9424
Локомотив завърши 1:1 срещу Славия в последния си мач за 2016 година, който се игра на стадиона в Лаута, предаде репортер на Plovdiv24.bg. Кирил Котев (9) се разписа за черно-белите, а бившият халф на Ботев Божидар Васев (43) вкара за Славия след грешка на вратаря Харуби.

По този начин "смърфовете" останаха на 5-о място в класирането с актив от 30 точки.

Черно-белите превъзхождаха съперника си, но бяха преследвани от малшанс. На два пъти гредите помогнаха на Славия. В края Дани Кики вкара втори гол, който странно бе отменен от съдията.

Локо откри резултата още при първата си ситуация в 9-ата минута. Това стана след центриране от корнер, при което Кирил Котев надскочи противниковата отбрана и засече с глава за 1:0.

20 минути по-късно домакините пропуснаха отлична възможност за удвояване, след като шут на Димо Бакалов срещна напречната греда.

Две минути преди почивката Божидар Васев стреля от границата на наказателното поле, при което Ел Харуби не успя да се начесидокосне топката, но я изпусна и тя влезе в очертанията на вратата.

В 60-ата минута Дани Кики стреля силно, но вратарят Стергиакис изби топката, която след това удари гредата за втори път в мача.

Две 100-процентови ситуации за гол пропиля влезлият на смяна Парвиз Умарбаев. При първата той не уцели вратата от 3-4 метра, а при втората шутира право в ръцете на вратаря на Славия.

Пет минути преди края Петко Христов от гостите получи втори жълт картон и съответно червен, заради нарушение срещу Димо Бакалов на границата на наказателното поле. При изпълнението на пряк свободния удар Мартин Камбуров не успя да прати топката в мрежата.

В добавеното време Дани Кики получи пас отдясно, овладя топката и я шутира в мрежата, но последва сигнал на Ивайло Стоянов - Сватбата за игра с ръка.

Локо игра в състав:

Ясен Ел Харуби, Веселин Марчев, Кирил Котев, Павел Виданов, Иван Горанов, Мигел Луке (55- Парвиз Умарбаев), Ванчо Траянов, Димитър Велковски (70- Стефан Йефтоски), Димо Бакалов, Дани Кики, Мартин Камбуров.

Още по темата: общо новини по темата: 4
14.12.2016
14.12.2016
13.12.2016
12.12.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+7
 
 
По-добре врабче в ръката ,от колкото патка в г...а.Успех и утре на Ботев.Старите МАЙНИ знаем. ЛОКОМОТИВ ми е ОТБОРА
+10
 
 
Ами това е!Повече от това няма какво да искаме!Отменения гол правилно беше видян от страничния(игра с ръка на Дани)Догодина живи и здрави да им се радваме пак.Това е повече от Добро представяне на полусезона и не би трябвало да имаме претенции.Болката ми е друга-Защо 30мин.преди началото на мача отварят касите и то само една?!Вярно е,че в 13:00ч. няма да има 5000 на мач,но за да отида на този мач съм мислил хиляди схеми.
+4
 
 
Равен и толкова.Славия винаги ни е била карък.Пети ,шести все тая важното да сме в шестицата а догодина с нов късмет.Гола на Кики никой не разбра защо бе отменен.Нито ръка нито съприкосновение с някой.В крайна сметка така е решил съдията.Две греди и нищо да не влезе си е голям късмет.Само Локо пд и весели празници локомотивци.
+3
 
 
Няма късмет и няма!!! След гола се отпуснахме и както винаги това ни изигра лоша шега. От много бройните повторения се видя, че гола на Кики си беше абсолютно чист!!!!! Въпроса обаче е защо чакахме цял мач, за да напънем последните 5 минути?! Този Луке какво прави в състава?! И защо Умарбаев не започва титуляр? Защо Райнов е в немилост и има ли връзка Камбуров с това? Защо всички фалове се пропиляват от Камбуров - беше време когато бяхме много опасни от статични положения, а сега нямаме 1 гол!!
+6
 
 
Нищо страшно не е станало - леко подценихме мача, а и отборът е изморен - нормално е. Важното е, че имаме само 1 загуба при Едо и то от Лудогорец с минималното 1:0. Утвърдихме се в шестицата и ако в отбора се запази финансово спокойствие през паузата, не виждам проблем да не се класираме в топ 6. Така или иначе, място в тройката е несериозно да се коментира.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: