ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Лудогорец спря успешната серия на Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:25 / 10.12.2016Коментари (30)6993
© Plovdiv24.bg
Локомотив загуби от Лудогорец с 0:1 двубоя от 18-ия кръг на Първа лига, който се игра на стадион "Лудогорец Арена" в Разград. Джонатан Кафу (34) бе точен за шампионите, вкарвайки единственото попадение в мача.

По този начин бе прекъсната серията на черно-белите от 8 поредни официални двубоя без загуба. Въпреки това Локо остава с приличния актив от 29 точки.

Треньорът Едуард Ераносян промени тактическата постройка и приложи игра в схема 3-5-2 с трима централни защитници в лицето на Кирил Котев, Павел Виданов и Димитър Везалов, а по двата фланга действаха Иван Горанов и Веселин Марчев.

Първото положение в мача бе в 8-ата минута, когато Павел Виданов сбърка при изнасянето на топката. Тя му бе отнета и последва силен удар на Вандерсон, при който топката профуча на сантиметри от гредата.

В 31-ата минута Ел Харуби подаде неточно към Клаудиу Кешеру и румънецът моменталто отправи силен шут, но вратарят на Локо спаси.

Лудогорец откри резултата в 34-ата минута. Марселиньо изведе Кафу в добра позиция по левия фланг. Нападателят направи един финт срещу Кирил Котев и с десния крак насочи топката към долния ляв ъгъл на вратата на Харуби за 1:0.

Първото положение за "смърфовете" дойде в 39-ата минута. Иван Горанов центрира с дълъг пас в наказателното поле, където Димо Бакалов се озова сам срещу Владо Стоянов, но шутира над гредата в аут.

Малко след това пловдивчани получиха право да изпълнят фаул пред дъгата на наказателното поле. Изстрелът на Димо Бакалов обаче срещна стената.

В самия край на първата част Дани Кики направи рейд и шутира опасно с левия крак, но уцели главата на Козмин Моци.

В началото на второто полувреме Лудогорец бе близо до втори гол. Марселиньо подаде към Кафу, който стреля в напречната греда.

Пловдивчани опитаха да държат по-често топката, но повечето опасности пред вратата на домакините идваха след статични положения. "Смърфовете" така и не успяха да отправят точен удар към национала Владо Стоянов.

Локо игра в състав:

Ясин Ел Харуби, Димитър Везалов, Кирил Котев (капитан), Павел Виданов, Иван Горанов, Стефан Йевтоски, Мигел Луке (46- Парвиз Умарбаев), Димо Бакалов, Веселин Марчев, Димитър Велковски (65- Мартин Райнов), Дани Кики (80- Бирсент Карагарен).

Още по темата: общо новини по темата: 8
10.12.2016
10.12.2016
10.12.2016
10.12.2016
09.12.2016
08.12.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 11.12.2016 г.
Aнонимен
на 11.12.2016 г.
0
 
 
И за резаците сте цигани,и те ви пукнаха от бой и с малко се отървахте,като нищо щяха да ви напълнят ана....те отверстия с 5-6 краставици.
Aнонимен
на 11.12.2016 г.
-2
 
 
Абе - играли хубаво - ама паднали -оправдават се с рефера нямало го пенсионера / Камбура/ и.т.н.- истината е че циганите вече са каталясали - и тръгват надолу - е тази кофти котва - арменеца - ептен ще ги удави -не се ли отърват скоро от него - до Монтана.
0
 
 
Браво момчета.Играхте добре и колкото ви позволиха.Държахте се по добре от говедата.Казах ,че една загуба от Резаците не е фатална Те имат отбор с футболисти които струват колкото Локо пд за десет години напред.Важното е ,че играхте и имаше хъс.Само Локо пд
Aнонимен
на 11.12.2016 г.
-1
 
 
В коя шестица ще играете жълти к**ви!?
+5
 
 
Жълтите тотално изтрещяха, толкова силен Локомотив и срамно слаб ботевъ, заедно със Строежа ги превърна в откачалки...
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 10.12.2016 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Лудогорец още един път доказа, че е най-класният отбор в България, но и Николай Йорданов категорично доказа, че е проститутка на Домуса.
Сподели какво ново....
на 10.12.2016 г.
+8
 
 
Е ще има напролет и мач на Лаута , а тук е трудно на рязаните. Само ЛОКО!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: