ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
ПФК Марица обвини футболистите на Асеновец в неадекватно поведение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:17 / 24.11.2016Коментари (1)2742
© Plovdiv24.bg
Ръководството на ПФК Марица Пловдив излезе с остра декларация до Зоналния съвет на БФС - Пловдив и до всички медии. В нея кършиякалии осъждат поведението на футболисти и привърженици на ФК Асеновец по време на скандалния мач на стадион "Шипка", за който Plovdiv24.bg вече информира своите читатели.

Ето какво гласи декларацията, която публикуваме без редакторска намеса:

Ръководството на ПФК "Марица Пловдив 1921" изказва своето възмущение и остро осъжда поведението на футболистите на ФК "Асеновец" по време и след мача между двата отбора от 16 кръг на Югоизточна Трета лига на 19.11.2016г. в град Асеновград. Случи се нещо неприемливо и меко казано скандално - след многобройните им претенции към съдийската тройка по време на срещата, след последният съдийски сигнал техен футболист успя да удари с бутилка и дежурния делегат на срещата.

Беше направен опит за саморазправа и с наши футболисти. Малкото хора дошли на стадион "Шипка", провокираха и толерираха неадекватното поведение на футболистите на ФК "Асеновец".

Декларираме, че по никакъв начин не сме провокирали подобно поведение. От много време насам в гр. Асеновград не се играе футбол. Там системно се оказва натиск върху съдиите и противниковите отбори. ПФК "Марица" Пловдив не може и не желае да приеме подобно поведение, което е в разрез с всички нравствени и нормативни закони в страната.

Не трябва да позволяваме емоциите да ни водят в грешна посока, защото те невинаги са най-добрият съветник. Футболът е игра, дори и повече от игра, но съперничеството между два отбора, трябва да си остане на терена.

Ние смятаме, че всеки футболист от представителния отбор на ПФК "Марица Пловдив 1921" трябва да бъде пример за подрастващите футболисти от школата на клуба, не само на терена, но и извън него.

За да сме напълно обективни искаме да изкажем нашата благодарност на хората от охранителната фирма обслужваща футболната среща, които демонстрираха рутина и оказаха професионално съдействие.
Още по темата: общо новини по темата: 73
30.08.2017
01.06.2017
30.05.2017
28.05.2017
21.05.2017
14.05.2017
предишна страница [ 1/13 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Там всички са такива да ги питат преди около месец кой позволява на тези селски беци да правят дрифтове във стадиона и то с "фатален" край за един от некадърниците който доказа че и за шофьор не става и си потроши познайте какво БМВто.Добре че нямаше деца по същото време зад една от футболните врати.Пълни дебили са там всички.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Неопитен съдия свири гостуване на Марица
Ботев с трудна победа над Марица
Пуснаха на търг фланелка на Левски, средствата отиват за юноша на Марица
Трогателно! Фенове на ЦСКА помагат на юноша на Марица
Марица победи Спартак-2, но предстои друго градско дерби за първото място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: