ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (5) | Вчера (10)
"Цар Симеон" оборудва юношеската школа с 8 нови карбонови велосипеда
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:05 / 01.12.2008Коментари (0)526
© Plovdiv24.bg
Ръководството на пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" обзаведе детско-юношеската школа на клуба с 8 нови маркови състезателни велосипеди. Те са закупени от завода за велосипеди „МАКСКОМ". Колелата са карбонови - от най-високата класа, и са с марката на станалата вече много популярна нова серия „Спринт". Така младите бегачи ще карат с новите си придобивки по време предсезонната одготовка и по време на новия спортно-състезателен сезон.
Новите велосипеди за юношите са закупени на префенциални цени, като лично собственикът на завода Максим Митков е направил голям жест към пловдивския клуб и сериозна отстъпка.

„Много ни помага нашия приятел на клуба Максим Митков, който е човек много отворен към спорта и колоезденето. Срещаме голямо разбиране от негова страна, за което сме му благодарни. Максим може би е единственият шеф на завод в България, който в повечето случай ходи на работа с велосипед и по-рядко с личния си автомобил", обясни изпълнителният директор на "Цар Симеон Рея96" Йордан Зашев.

Развиването на колоезденето при подрастващите ще бъде една от основните цели на клубното ръководство и през следващия сезон.

"Цар Симеон Рея96" продължава набирането на нови попълнения за новия спортно - състезателен сезон. Селекцията е само за желаещи да тренират колоездене момчета, родени през 1994, 1995 и 1996 година. Тези, които искат да тренират организирано, могат да се записват на място в офиса на клуба на ул.„Георги Груев" № 6 всеки делничен ден или на клубната база -на гърба на строителен консорциум „Свети Георги" на булевард „Кукленско шосе" № 30 - от 10 до 17,30 часа. Телефоните за контакти са 032/622-055 или 0888/429208, или 0888/967682.

„Кандидатите не трябва да надвишават възрастта от наборите от 1994-та до 1996-та година, а заниманията са напълно безплатни. Колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" осигурява безплатно велосипеди и колоездачна екипировка на всички трениращи състезатели. Месечни такси за тренировки не се внасят, както е при другите спортове. Това важи както за всички трениращи, така и активните състезатели", каза още Йордан Зашев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Нов ръководител в Ботев, ще отговаря за връзката с културните институции в Пловдив
Академик Пловдив ще задържи наставника си
Феновете на Спартак със специално послание към изпълнителния директор Денис Хасан
Крушарски: Най-обичаме да си дрънкаме празни чинии! Да си фантазираме сме номер 1
Вижте най-доброто от мегасблъсъка на века между Фюри и Усик
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: