ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Да си дойдем на думата: Илиан Илиев вече преговаря с Берое
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:26 / 24.10.2016Коментари (6)3412
© Plovdiv24.bg
Мечтата на феновете на Берое скоро може да се сбъдне, защото Илиан Илиев е пред завръщане в отбора. Варненският специалист напусна Локомотив (Пловдив) преди една седмица, но както се говореше още след мача с Локо (ГО), няма дълго да стои без работа, след като Берое вече е влязъл в контакт с него.

Илиев е любимец на хората в Стара Загора, след като донесе една от най-големите радости в последните години. Той беше треньор на тима в два периода - първо през сезон 2006/07, а след това от 2008 до 2012 г. През 2010 година той спечели Купата на България, когато Берое победи на финала Черноморец (Поморие).

Илиев вече е провел първоначални разговори с ръководството на Берое, а днес е чакан в Стара Загора, където трябва да се срещне наново с шефовете, твърди "7 дни спорт". Ако се съгласи да се завърне в отбора, Илиан ще има около седмица да работи с играчите, след като заралии нямат двубой през седмицата.

Те отпаднаха за Купата на България след загубата от втородивизионния Септември (София), а следващият двубой на тима е в събота срещу опашкаря Монтана.

Още по темата: общо новини по темата: 22
19.10.2016
19.10.2016
19.10.2016
18.10.2016
18.10.2016
18.10.2016
предишна страница [ 1/4 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Уй ни напусна заради некадарните ни играчи, но защо забрави че именно тоъ ги избра. Като почнем от Славя и сваршим с Монтана, всички те имат по-скромна селекциъа от нас, но ни биха като тапани. То се знаеше че след освобойдаването на Димитров, варненскиъат паламуд ще гледа да се предлойи на заралии, защото там ТЕЦ - Маритса Изток влойи много повече пари. Но сам сигурен че пак ще го изгонъат и от там, защото се показа като мухлъо а не май. Сащо като другиъат варналиъа - Магарешки, заръаза ни насред парвенството и избъага.
0
 
 
Никой не бяга от хубаво!Със сигурност ,като ви обърнат гръб все треньорите са ви виновни.Обора ви е слаб,не треньорите.И е ясно защо.Всички са ПАТЕРИЦИ а от ръководството ви плакнат в сухо корито :)
+2
 
 
Джуджето взе комисионите от некадърната си селекция и сега при марулите да им е честит ама да не беше си взел везала и компания
+1
 
 
Там никой няма да го търпи и след 2рата издънка пак ще го изритат.Ами и Левски да го вземат ,то само с мрънкане не става .С твърда ръка се ръководи футболен отбор от толкова много различни характери.На нас ни трябва такъв и бързо ,че бащата пак ще оака нещата и после цял сезон не можем се оправим!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: