ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (21) | Вчера (28)
Гребец и лекоатлет подсилват "Цар Симеон" за новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:12 / 18.11.2008Коментари (0)665
© Plovdiv24.bg
Две нови попълнения - гребец и лекоатлет, подсилиха пловдивския колоездачен клуб "Цар Симеон Рея96" за новия спортно-състезателен сезон. Илхан Мехмедов и Николай Бояджиев започнаха подготовка с отбора преди няколко дни. Двамата новаци засега ще тренират с юношите старша възраст на клуба и ако покажат по-бърза адаптация ще бъдат привлечени и в представителния мъжки отбор.
Илхан Мехмедов е 17-годишен, от Пловдив. Досега той е тренирал активно лека атлетика, където има спечелени няколко златни и сребърни медала от републикански първенства и турнири.

Николай Бояджиев пък е републикански шампион за юноши на 500 и 1000 метра кану- каяк. Доскоро той е бил гребец на СККК „Тракия"-Пловдив, с който клуб е и държавен отборен шампион на България. Ники е брат близнак на състезателя от юношеския отбор, старша възраст на "Цар Симеон Рея96" - Петър Бояджиев. Роден е в Пловдив на 1 август 1992 година. Висок е 166 сантиметра и тежи 58 килограма.

Илхан Мехмедов и Николай Бояджиев ще изкарат цялата предсезонна подготовка с отбора. В това време те ще усвояват някои технически умения под ръководството на главния треньор на клуба Петър Павлов. Двамата новаци сменят при юношите старша възраст други двама от младите и талантливи колоездачи на "Цар Симеон Рея96" - Кирил Кирезиев и Георги Орехов, които наскоро бяха привлечени в представителния мъжки отбор.

Илхан Мехмедов и Ники Бояджиев засега ще бъдат резерви в юношеския отбор- старша възраст, но ако демонстрират по-бързо израстване, на тях ще се разчита по-трайно.
Останалите момчета в старшата, на които клубът залага през новия сезон са Пано Уилямс Гоги, Димитър Бадалски и Атанас Гочев. Тримата са от набор 1991-ви и ще въртят педали още една година при старшата възраст. В тази възрастова група попадат още петима юноши, привлечени от няколко дни от младша възраст на клуба. По-изявените имена в тази възрастова група са Цветелин Кюркчиев, Руси Аргиров и Петър Бояджиев. Триото заедно с Константин Трифонов и Божин Захариев вече ще бягат за юношите старша възраст.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
ФК Асеновец: Наши отбори вкараха общо 40 гола през изминалата седмица
Именик свири на Гергьовден на "Колежа"
Кузманов поведе с 4:1 срещу неудобен за него бразилец, но отново допусна обрат
Юноша на Спартак се върна в училище и разказа за съчетаването на футбола с майстор на мебели
Ботев вече не е на седмо място
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: