ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (20)
Цар Симеон задържа сърбите, те си вадят нови паспорти в Ниш
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:50 / 09.11.2008Коментари (0)624
Четиримата сръбски колоездачи, които въртят педали за пловдивския велоклуб Цар Симеон Рея96, ще останат в отбора и през новия спортно-състезателен сезон. „Царският тим" със сигурност ще задържи Александър Дукич, Драган Спасич, Игор Пайович и Горан Шмелцерович, съобщи изпълнителният директор на клуба Йордан Зашев.

Всеки един от карето национали на Сърбия вече се е договорил с клубното ръководство за продължавне на договора и за следващата година. В момента Дукич, Спасич, Пайович и Шмелцерович са си в родината, за да си вадят в Ниш нови съвременни паспорти, каквито са отскоро изискванията на сръбското правителство.

Докато чакат личните си документи, те водят тренировки в Ниш в родния си клуб „Железничар" под ръководството на известния сръбски мениджър Миролюб Кръстич-Кърле. Очаква се Алекс, Драго, Пайо и Шмелц да закъснеят с 2-3 дни за началото на предсезонната подготовка на Цар Симеон Рея96, която стартира в понеделник. Главният треньор на клуба Петър Павлов е разрешил на четиримата да се включат по-късно в подготовката, след като е бил уведомен лично от тях закъснението им.

Другите двама сръбски бегачи, привлечени в началото на сезона от „Железничар" (Ниш) - Иван Рвович и Стахиня Ракичевич, също остават в отбора за новия сезон. 19-годишните попълнения ще бъдат обаче резерви и ако покажат по-бързо развитие ще получават повече шансове за изява в представителния мъжки състав. Двамата младоци ще се състезават с екипа на Цар Симеон Рея96 само при нужда в отборни турнири и ще бъдат в пловдивския клуб с ранг на преотстъпени от „Железничар" (Ниш) само за отделни стартове в някои от по-масовите състезания през новия сезон.

Както е известно Цар Симеон Рея96 започва подготовка в понеделник. Тимът ще провежда занимания първо при домашни условия, където ще бъде първата част от подготовката. Бегачите ще останат да тренират в Пловдив до края на месеца. През това време те ще наблегнат предимно на обема и общо-физическите и силови упражнения. През месец декември състезателите на Цар СимеонРея96 ще заминат на подготвителен лагер в чужбина, най-вероятно в Гърция.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Тежък жребий за Марица! Пловдивчанки в една група с ЦСКА, Левски и Славия
Георги Дерменджиев: Готови сме за финала! Няма фаворит, Ботев иска да се докаже пред феновете
Официално: Продадоха 10 000 билета за финала за Купата
Отварят две каси на Националния стадион в деня на финала
Григор Димитров приключи в Рим, следващото му участие е на "Ролан Гарос"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: