ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (28)
Феновете преди дербито: Нека превърнем мача в празник и да победи по-добрият
Автор: Васил Динев 14:02 / 12.07.2016Коментари (9)8883
© Plovdiv24.bg
В изключително приятелска атмосфера се проведе срещата между феновете на Локо и Ботев, на която се обсъждаше организацията по пътуванията на двете агитки, броя на билетите, както разпределението на привържениците по плажната ивица в Бургас.

Както вече съобщихме, от ръководството на Ботев отпуснаха цялата източна трибуна на стадион "Лазур" на черно-белите фенове и обещаха, че няма да има върнат фен.

Тихомир Ганев, един от водещите запалянковци на Локо, поясни пред Plovdiv24.bg, че организацията за пътуването на двете агитки до морския град е решено, като жълто-черните тръгват около 09:00 - 09:30 сутринта, докато черно-белите ще потеглят два часа по-късно. 

"Целта е максимално да се избегнат всякакви ексцесии по време на пътуванията, както и в самия град", допълни той.

Стана ясно и как ще си разпределят плажа в Бургас двете агитки. Известният на всички жълто-черни запалянковци Божидар Божилов уточни пред Plovdiv24.bg, че северната част на бургаския плаж ще е за жълто-черните, а централната част за феновете на "смърфовете".

"Това са обичайните места, където отсядат на по бира двете агитки, когато гостуват на мачове в Бургас. Погрижили сме да има буфер около 600-700 метра, така че всички фенове да се чувстват защитени", заяви още жълто-черният тартор.

В края на срещата двамата се пошегуваха и казаха, че могат да поиграят на водна топка преди същинския мач.
Още по темата: общо новини по темата: 4
15.07.2016
14.07.2016
12.07.2016
12.07.2016






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 12.07.2016 г.
0
 
 
Хм... с плажа как да е,ама с пътуването няма как да стане някой да каже кога да тръгна. Ще тръгна когато мога а това може да значи и към 18 часа или пък защо не още от предния ден!
на 12.07.2016 г.
+1
 
 
Аз ли съм тъп или не разбирам едно - БФС не дава на папагалите да играем в коматево заради осветлението. Полицията настоява за ранен мач в Бургас да няма ексцесии. Ми защо да не е в коматево тогава бе??? Няма ли журналисти, ръководители, които да зададът тоя въпрос? А ако е на лампи от 8 вечерта, свършва в 22:00 представятвли си какво чудо ще е по пътя? Малоумна работа!
+1
 
 
Само погледнете как изглеждат. Това не са никакви фенове, а социални дегенерати с профил на сотаджии.
+5
 
 
Подкрепям мнението на Васил Пенев - толкова много келеши има и в двете агитки, че чакат деня не за да гледат мача, а за да се бият..
+6
 
 
Каквото и да се разбирате, каквито и мерки да взимате малоумниците в публиката и на двата отбора са толкова много, че ще станат минимум 10 боя на магистралата и още 20 в Бургас. Някои въобще няма да тръгнат да гледат мач, а ще се подготвят с вериги,боксове, ножове и ще е истинско чудо, ако няма пострадали. Това е най-идиотското решение, което можеше да вземе БФС. В София на националния стадион е съвсем друго.Магистралата е само 130 км.,охраната в София е много по-голяма и сериозна. В Бургас на 300 км и много които ще дойдат не от Пловдив,а от морските курорти ще стане мазало. Кой ще предпази две момчета или момче и момиче идващи от Созопол към Лазур, които спрат на една бензиностанция и 4 фена на другия отбор ги нападнат?? Никой за нищо не мисли в тази държава, всичко е оставено на произвола.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Георги Минчев не спира да бележи в Кипър, направи го в трети пореден мач
Попето, Балтанов и Конте играха мачле с деца, лишени от родителски грижи
Сложиха спорен съдия на Ботев - ЦСКА-София, пратиха допълнителен рефер на "Колежа"
ФК Пловдив с победа над Спартак при юношите
ФИФА и БФС удариха здраво по клуб от Първа лига
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: