ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Още няма прехвърляне на акции в Ботев, от клуба пробваха да успокоят феновете
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:08 / 07.06.2016Коментари (14)7072
© Plovdiv24.bg
Все още Ботев Пловдив няма нови собственици по документи, тъй като акциите не са прехвърлени на Георги Самуилов и Румен Чандъров.

Днес от управата на клуба за пореден път обявиха, че "тече процедура по прехвърлянето на акции". Шефовете увериха феновете на отбора, че всичко е наред около въпросната процедура и след като тя завърши, ще бъде пусната официална информация.

Plovdiv24.bg доста отдавна попита президента на Ботев Ангел Палийски защо се бави прехвърлянето на акции. Припомнете си какво каза тогава клубният бос тук.
Още по темата: общо новини по темата: 48
15.11.2018
11.10.2017
23.02.2017
20.01.2017
14.01.2017
07.12.2016
предишна страница [ 1/8 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Новите собственици според мен се притесняват да поемат риск с придобиването на акциите. Ботев е коствен длъжник на КТБ, както ТВ 7, където случаят е следния: КТБ отпуска кредит на ТЦ-ИМЕ. Те от своя страна отпускат безлихмен заем на прибилизително същата сума на кипърска офшорка, която придобива ТВ7. Дали ТВ 7 е длъжник на КТБ! Според мен от юридическа гледна точка не е. Ако е подобна и схемата за финансиране на Ботев, със заеми от трите фирми кредитополучатели от КТБ, като и трита са собственост на Цветан Василев, новите собственици имат притеснения, че синдиците могат да ги нарочат за длъжници. После те трябва да доказват, че нямат сестра. Така че формално феновете вероятно ще продължат да са собственици на акциите, което не е проблем. Това е само някакава хипотеза, не е подочуто от кухнята.
+2
 
 
Дами и Господа да ви представя новите собственици на клуба-думи на Ангел Палииски към хора който в същият този момент НЕ са никакви собственици на отбора.Защо не се уреди първо всичко административно и документно и тогава да се представят новите собственици и колко пъти Палийски сам определяше уж крайните срокове на това прехвърляне и накрая пак греда.Докато онова задължение към хърватин ли е сърбин ли е не се изчисти нов собственик да забравим.
+1
 
 
Жа ги префърлите ва ами няма фадрома в момента свободна а пък на ръка е болезнено ба.
+1
 
 
Прехвърлянето на акции не е като да подхвърлиш топка.
-2
 
 
Браво, мистър Палийски, смело напред. Довърши си мисията. Цял Пловдив е с теб.
на 07.06.2016 г.
+3
 
 
50 милиона дългове не се взимат лесно. Закривай. Една чорба в А група стига.
+2
 
 
Въртят някаква схема, ама.. няма да се получи. Клуба е ошушкан до дупка. И тия 'собственици' не искат и няма да извадят пари. Уж не искат да са меценати, но ще извадят пари за заплати на някакяи супер неизвестни бразилци.. Дано само не се окаже, че са 'бразилци' от Столипиново. И като са толкова добри, какво по дяволите търсят в БГ отбор? Класата им ще е като на бистришките тигри или Скрита сила - Мъдрево! Дори няма да минават и проби, а само щели да минат прегледи и са готови за игра. Част от схемата, която се върти последните 10-на години с берачи на банани, маскирани като футболисти..
-1
 
 
Не искат да кажат, защото не дай си, Боже, да не се обидят Чандъров и Самуилов... Да се надяваме, че всичко ще стане по най-добрия начин.
+2
 
 
Спокойно, папагали..... чандърката ще ви построи стадиона. Само трябва преди това да събере пари от заплатите, фланелките, значките и билетите. И Копнежа е готов
-1
 
 
закривай селско-турския катун,няма прехвърляне,няма стадион,базата и тя не отговаря вече за а група,махайте се от Пловдив долни уроди
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: