ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Без удари не става! Ботев загуби минимално от Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 22:06 / 03.04.2016Коментари (39)7811
Лудогорец не даде шанс на Ботев и спечели с минималното 1:0 двубоя от 27-ия кръг на "А" група, който се игра в Разград. Точен за шампионите беше Марселиньо в 40-ата минута.

"Канарчетата" не успяха да отправят нито един точен удар към вратата на Владо Стоянов. По този начин пловдивчани продължиха негативната си серия без победа над тима от Разград във всички възможни турнири.

Ботев остана с актив от 28 точки, колкото има и другият пловдивски отбор Локомотив.

Първата опасност в мача бе в 16-ата минута. Витиня центрира от дясното крило към Кафу, който засече с глава, но вратарят на Ботев Виктор Голас изби с една ръка.

Пет минути по-късно Клаудиу Кешеру беше изведен зад защитата на пловдивчани и шутира с левия крак. Голас отново изби след отличен рефлекс.

В 25-ата минута се откри уникален шанс за Ботев след груба грешка на Владислав Стоянов. Националният ни вратар сбърка при изнасянето на топката и я подари на Тодор Неделев. Той обаче шутира с удобния си ляв крак над гредата в аут.

В 36-ата минута Лудогорец пропусна на два пъти. Първо Кафу, а след това и Витиня стреляха силно, но Голас за пореден път показа класа.

Две минути по-късно Лудогорец вкара гол чрез Моци, но подадението бе отменено заради дискусионна засада на Марселиньо.

Така се стигна до 40-ата минута, котато Марселиньо откри резултата. Бразилецът засече атрактивно с глава центриране на Вандерсон за 1:0.

Началото на второто полувреме започна зле за Ботев. В 49-ата минута украинецът Виктор Ощипко получи втори жълт картон след доста спорно нарушение срещу Марселиньо и жълто-черните останаха с 10 души.

В 53-ата минута Козмин Моци опита ножичен удар, но Голас за пореден път спаси, въпреки че изпитваше все по-силни болки в кръста.

Десет минути по-късно Клаудиу Кешеру направи фрапантен пропуск. Румънецът бе изведен от Марселиньо сам срещу Голас, но не успя да уцели вратата.

В 66-ата минута дойде едва вторият удар на Ботев към противниковата врата. Отправи го Милен Гамаков, но топката излезе в аут.

Две минути преди края Кешеру сътвори поредния си пропуск, при който Виктор голас спаси атрактивно удара му.

Лудогорец: Владислав Стоянов, Козмин Моци, Венцислав Керчев, Йордан Минев (7- Витиня), Светослав Дяков, Вандерсон, Лукас Саша (87- Преперица), Натанаел, Джонатан Кафу, Марселиньо, Клаудиу Кешеру.

Ботев: Виктор Голас, Орлин Старокин, Игор Ощипко, Филип Филипов, Йордан Христов, Мариян Огнянов, Лъчезар Балтанов, Серкан Юсеин, Тодор Неделев (81- Божидар Васев), Наско Милев (53- Милен Гамаков), Грегъри Нелсън (73- Рахави Кифуети).

Съдия: Ивайло Стоянов



Още по темата: общо новини по темата: 17
04.04.2016
03.04.2016
03.04.2016
03.04.2016
02.04.2016
02.04.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 04.04.2016 г.
+8
 
 
И аз искам повече - ама няма.. За една година - трима треньори, нови играчи, повечето млади и неопитни, непрекъснати контузии и картони, смяна на тактики, несигурност - това ще е този сезон. Не можем да съберем хора за един отбор, за резерви да не говорим. Не можем, а и не сме в състояние да тръгнем да се надиграваме с Лудогорец. Да, дупки има в отбора и всеки ги вижда, за това си има хора да преценят кой да остане и кой да си тръгне, затова може би се изчаква с договорите. Да се надяваме, че след като се каза от ръководството - ще се вземат поне 4-5 нови футболисти.
+7
 
 
Докато Огнянов е титуляр,няма да стане.Играе на най-важната позиция-да прави играта,а той е пълна дупка!!!Не се ли намери плеймейкър,не се надявайте да играем красив футбол!!!
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+5
 
 
Аз пък смятам за добро нашето представяне. Срещу класен отбор даже се отървахме от още по-изразителна загуба. Всеки отбор може да има проблеми в защитата при липсата на синхрон между двамата си централни защитници. А при нас и двамата ги нямаше!!! Старокин и Фичо само кърпеха положението. Много се надявам Радо и Златков да бъдат в отлична форма срещу говедата и отборът ни да бъде силно преобразен с определено атакуваща игра! Горе главата, канари! А мрънкащи е имало и ще има.
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Ермин Шиляк явно не е такъв голям виновник какъвто го изкараха.Отстранените от него"водачи,тартори ,опитни"и т.н Христов и най-вече Огнянов са абсолютни дупки!Тошко Неделев явно прекарва повече време по баровете отколкото на зеления терен,Наско Милев му е толкова рано да играе/и то твърд титуляр/при мъжете ,че повече няма накъде.Изключително съм разочарован от избора на титулярен състав и поведението на отбора през целия мач!Надеждите ми са свързани с Дани Златков и Милен Гамаков/твърди титуляри/и Лъчо Балтанов да поведе отбора защото освен него истински лидер не виждам!
+5
 
 
Доколко съдийството ни е "ощетило" не знам, но това, което се видя е, че с 10 човека явно играем по-добре отколкото с 11. Слаба работа, освен през второто полувреме, не може да се отправи и 1 удар към вратата... И за капак Голас, въпреки че, според мен, бе играча на мача - за положението, с което влезна с бутонките в лицето на Кешеру, си беше чист минимум жълт картон...
-1
 
 
Трагично представяне срещу отбор няколко класи над нашия. Болно ми е да гледам подобни мачове.Ако не бяха многобройните пропуски на Лудогорец отивахме на разлика, но не само резултата,а играта никаква я няма. Докога ще се пускат Серкан и Мариан Огнянов в средата на терена не ми е ясно? Една атака няма кой да организира, отборът ни е разкъсан на защита и нападение.В годините винаги сме имали плеймейкъри като се започне от Зехтински до Видолов, а сега...Най-лошото е че не се вижда никаква надежда, поредна година средняк и така до кога? Тези нови собственици ли са какви са защо не взимат акциите? Кой ръководи този клуб, дават се едни пари за заплати, което никак не е малко разбира се и дотам. Утре да решат си вдигат чукалата и да ги няма.Един пирон не са забили.Ще чакаме "Клауза Колежа" с 20 000 лв. да построи стадион за 20 милиона.Не ми се пише, дори не ми се и гледа тази трагедия. Сега на "Герена" с Левски ще е същото и поредната загуба с 2:0 без да отправим един удар към вратата на говедата.И така с месеци,години....загубихме всичко не само вярата,а и надеждата.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев "намигна" на Етър след трите победи и им честити празника
Томаш и Керкез отсвириха дербито Локо - Ботев в Трета лига
Ботев с призив преди Славия: Чакаме те на "Колежа"!
Ботев гледа към Разград, чака евентуален съперник за финала
Насрочиха през май отложен мач на дубъла на Ботев
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: