ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо надбори Монтана в калния ад на "Огоста“
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:51 / 12.03.2016Коментари (33)13214
© Plovdiv24.bg
Асен Георгиев (на снимката вляво) не успя да удържи тарана на Локо (Пд) Мартин Камбуров
Локомотив (Пд) победи с минималното 1:0 като гост Монтана в първа среща от 25-ия кръг на "А" група. Единственият гол в калния ад на стадион "Огоста" вкара топ реализатора на черно-белите Мартин Камбуров в началото на втората част. Пловдивчани се нагодиха по-добре към ужасяващия терен и в крайна сметка успяха да вземат трите точки.

Първата опасност в мача дойде още в 6-ата минута. Тогава Стефан Велев намери в наказателното поле Мартин Камбуров, който стреля с глава, но защитник в "синьо" изчисти коженото кълбо.

Момчетата на Емил Велев отговориха в 30-ата минута, когато Иван Стоянов овладя една топка в наказателното поле, след което преодоля технично Пламен Крумов, но останал очи в очи с Ел Харуби не успя да го преодолее.

В края на полувремето черно-белите пропуснаха да се оттеглят с гол аванс на почивката. Мартин Райнов беше изпуснат от домакините след корнер, но от малкия пеналт юношата на Берое стреля право в ръцете на Христо Иванов.

Втората част започна повече от добре за "смърфовете", които откриха чрез опитния си нападател Мартин Камбуров. Капитанът на гостите получи пас по десния фланг, откъсна се от Асен Георгиев и с шут в близкия ъгъл разстреля Христо Иванов.

Минути по-късно Камбуров бе близо до втори гол, но този път ударът му бе спасен от стража на Монтана.

Резервата Веселин Марчев можеше да сложи точка на спора четвърт час преди края, но не успя да мушне кълбото във вратата от непосредствена близост.

Монтана положи финални усилия за спечелването на поне точка и бе много близо до това в 86-ата минута, но Петър Атанасов се отчете с уникален пропуск. Известен с прякора Дингила преодоля с лекота Ел Харуби, но останал на празна врата не успя да уцели вратата!

Три по-късно монтанци се отчетоха с нов изумителен пропуск! Набил Еженави проби добре отляво и центрира успоредно на голлинията, а Сергей Георгиев от чиста позиция също не успя да уцели рамката на вратата.

Така Илиан Илиев успя да запише първия си успех начело на Локомотив (Пд). Победата бе и първа за сезона за черно-белите извън Пловдив. С нея Локо (Пд) вече има актив от 24 точки, на 1 от градския съперник Ботев (Пд), който е на 6-о място. Монтана заема 8-ата позиция с 16 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 16
14.03.2016
14.03.2016
12.03.2016
12.03.2016
12.03.2016
12.03.2016
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Браво, буфери ! Имате много опитни играчи и добър треньор ! С тези играчи, при липсата на ЦСКА и Литекс, трябваше да сте в тройката в момента, но късно назначихте треньор.Догодина ще е интересно и да си оправите сектора за "гости", че идваме !
+16
 
 
Императора е на 4 гола от едно място нагоре във вечната ранглиста на голмайсторите,жива играеща легенда на Локомотив!Честита победа на всички локомотивци
+4
 
 
Трябват ни двама нови вратари,ляв и десен бек и догодина ще сме един от добрите отбори
на 12.03.2016 г.
+2
 
 
Монтана 6:0 СопотЪ 2010. Тихо селяни.
+12
 
 
Честита победа на всички. Както каза Илиан вече ще влизаме по-спокойни в мачовете. Сега най-важното обаче е подобряването на базата на Лаута. Нови терени, нови трибуни, козирка и само нагоре.
+11
 
 
Важна победа! Прави впечатление, че много момчета влизат в форма, а с включването на Ив. Иванов, Гъргоров и Д. Бакалов, очаквам страхотни мачове!Необходимо е Харуби да тренира пласиране и реакции при центрирани високи топки.
на 12.03.2016 г.
+16
 
 
Вместо да се радват на 6 годишнината от основаването на новото си Сдружение с лиценза на Металик, двама-трима жълти комплексари са влезнали в темата за отбора на Пловдив и бистрят играта на Пловдивския Любимец...защо бе момчета? Нямате ли си сдружение което да коментирате, нали празнувате годишнина - 6 години са това не е малко. Колкото до мача, личи си че отбора играе много по-добре при новия треньор. От тук на сетне ни чакат много победи и много радост за всички пловдивчани.
-3
 
 
Честито, Локо! А тежкият терен е като този на Лаута - не е голяма разликата.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
"Черно-бял" тандем! Гонзо взе шампион с Локо в БФС
Трансферът му се оказа несполучлив, Локо няма да купува правата на белорусин
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: