ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо се кани да хапе "орлите"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 01.03.2016Коментари (19)5549
© lokomotivpd.com
Кръг след кръг А група става все по-скучна и по-скучна. Първенството изглежда предрешено, а шансовете да се случи ня­какво чудо намаляват с всеки изминал ден от старта на про­летния дял. Лудогорец води убедително пред Левски и Бе­рое с осем точки и поне засега на хоризонта не се вижда как това иде се промени дo края на май. Днес в Разград обаче гос­тува един от малкото отбо­ри, които могат да върнат по­не частично интригата в ели­та - Локо Пд.

Изпадналият в криза пловдивски тим има ня­колко аргумента, с които може да сложи прът в механизма на добре работещата машина на Лудогорец. Един от тях са опитните бойци в състава ка­то Гъргоров, Котев и Тунчев, които не веднъж са водили шампионски битки. През годи­ните Бадема е доказал, че оби­ча големите мачове. А и има какво да доказва срещу бивши­те си ръководители в Разград, които се отказаха от него през януари 2013, но го държаха да търка пейката за сметка на измислени герои. Удар по рено­мето, който Гъргоров едва ли е преглътнал. Със сигурност юношата на Локо София не е забравил и онзи момент, в кой­то трябваше да загрява цял мач на "Герена" срещу Левски (0:1), а накрая на терена се появи Мичел Бургзорг, и то, за да си вкара автогол. В предния мач с Лудогорец на "Лаута" именно Бадема изкова успеха с 2:0. Той дирижираше цялата иг­ра на Локо, а накрая нагледно показа, че още става за -големи неща, след като вкара велико­лепен гол.

Новият треньор на "черно-белите" Илиан Илиев съ­що има какво да доказва на "Лу­догорец Арена". През сезон 2012/13 специалистът, начело на Левски, се бореше за титла­та с разградчани, но бе освобо­ден в началото на април 2013-а, макар тимът му да бе само на 2 точки от върха. Така той ос­тави недовършена работата си на "Герена". Днес Илиан може да се превърне в светлия лъч за сините и да ги върне в играта за титлата, с което да поста­ви в неловка ситуация хората от високите етажи на клуба, които го предадоха.

Футболистите на Локо Пд ще имат допълнителен стимул да победят в Разград. Те ще играят за специални премии. Една част от тях ще бъде осигурена от собственика Христо Крушаpcku, а друга от трети тим, пряко засегнат от изхода на срещата.

Треньорът на Лудогорец Ге­орги Дерменджиев е наясно със спецификата на двубоя и зато­ва няма да прави никакви експе­рименти. Той ще заложи на оп­тималния състав. Сред единай­сетте се очаква да се завърне Козмин Моци. Румънецът изтърпя наказание срещу Мон­тана (1:0) заради бруталното си влизане в краката на Роман Прохазка от Левски. 31-годиш-ният защитник ще действа в отбрана заедно с младия Вен­цислав Керчев. Не е изключено обаче в no-късен етап от мача на терена да се появи по-опит­ният Георги Терзиев. Атаката на Лудогорец отново ще бъде водена от Клаудиу Кешерю, който вкара единственото по­падение на "Огоста". Той ще из­лезе вместо бразилеца Жуниор Кишада. Останалите в офанзивен план ще са Вандерсон - от­ляво, Марселиньо и Джотанан Кафу - отдясно.

В дебюта си Илиан Илиев ще разчита на Дани Кики и Ванчо Траянов, които пропуснаха пловдивското дерби с Ботев (0:1) заради наказания. Първият ще започне като дясно крило за сметка на Айкут Янъков, който тотално разочарова в Коматево. Той ще трябва да помага в отбрана на Пламен Крумов за справянето с Вандерсон. Илиев е обърнал специално внимание на играчите си относно брази­леца. В центъра на терена Тра­янов ще си партнира със Сте­фан Велев. По левия фланг пък ще е Димитър Велковски. Очак­вано в ролята на плеймейкър ще започне Гъргоров, а пред не­го в отсъствието на изтърпя­ващия наказание Камбуроб ще е Гай Мансур. Възможно е обаче Илиев да излезе без типична де­ветка и да пусне още един халф в лицето на Мартин Райнов. Ако това се случи, Гъргоров ще е най-отпред.

Източник: в. „Тема спорт”

Още по темата: общо новини по темата: 8
02.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
01.03.2016
29.02.2016
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Най-важното е,че Локомотив ще излезе изцяло преобразен,чисто игрово. Резултатът не е важен.Публиката иска игра,замисъл,стил.Неща,за които Бащата не е чувал.
Сподели какво ново....
на 01.03.2016 г.
+3
 
 
Само ЛОКО и успех довечера !
+2
 
 
Пожелавам ви успех, макар да съм убеден, че ще ви изнасилят грозно. Кирето е бесен на Боко и иска на всяка цена да става шампион и да прецака Шиши и говедата. От ритането между атовете ще го отнесете вие.
+1
 
 
От Ботев съм, но този мач е X (според мен). Играх го със 103 лв. на 8.75 коеф. X и с 27 лв. 2-ка на 20 коеф. Ако загубя, ще си върна и избия парите на мача Локо ПД - Левски 1X двоен шанс 2.10 коеф. няма да мръдне от 1X. :)
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Щом смяташ, че рязаните видите ли можело по някакъв начин/?!.../ да пуснели на Локото, играй 2-ка бе! Слагаш 100 кинта, взимаш 1800... Имаш време още. Ама Гела ще ги обеси по дърветата на Лудогорието- поне там дървета бол!
+6
 
 
какви орли ,днес играем срещу кренвиршите ........ Само Локо
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: