ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица обмисля жалба в БФС за съдийството в Любимец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:59 / 07.10.2008Коментари (0)1052
© Plovdiv24.bg
Марица падна от Любимец като гост с 0:3 в събота
Нова официална жалба в БФС срещу тенденциозно съдийство, този път в мача срещу новака Любимец, обмисля ръководството на Марица. Претенциите на маричани са насочени срещу главния рефер на срещата Атанас Димитров от Сливен и особено срещу неговите двама помощници - Валентин Добрев и Антоан Георгиев, заради неадекватни и тенденциозни отсъждания по време на двубоя.

След мача в Любимец изпълнителният директор на кършиякалии Георги Фиданов е написал в протокола на срещата, че Марица има сериозни забележки и претенции от съдийско естество и че пловдивският клуб смята да подаде офиицална контестация в БФС като приложи свои видеоматериали за реферските своеволия и груби съдийски грешки по време на срещата.

Претенциите на „жълто-сините" основно са три - отсъждане на несъществуващи засади в полза на домакините от Любимец, отменен редовен гол на Борислав Никифоров и неотсъждане на чиста дузпа в полза на Марица за спъване в пеналта на нападателя им Веселин Филипов.

"Както и да се погледне тези реферски отсъждания повлияха на крайния резултат на тази среща и затова имаме сериозни претенции за съдийството в този мач. Пак смешно и тенденциозно съдийство в наша вреда, което на практика предреши изхода от мача.

Недопустима е така да се подиграват с нас с такова тенденциозно съдийство. А уж от Съдийската комисия на БФС бяха афиширали, че реферите вече ще свирят реално това, което става на терена. Оказа се, че сега те не само, че не свирят дори 50 на 50, а свирят само в една посока в полза на единия тим, а конкретно в този случай - в полза на домакинския отбор", коментира Фиданов.

Преди няколко дни Марица подаде официална жалба в БФС и срещу скандалното и тенденциозно съдийството на мача срещу Родопа (Смолян).

Контестацията на маричани бе насочена срещу главния рефер на срещата Стоян Денев от Велико Търново и срещу неговия пръв помощник Йосиф Ронков от Габрово, също за некомпетентна и пристрастна свирка.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Бивш играч на Ботев вкара 2 гола на Марица, пловдивчани с 6-а поредна загуба
Марица с информация за тежко гостуване край морето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: