ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Атанас Пашев: Ботев е крачка напред за Неделев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:23 / 28.01.2016Коментари (2)2878
©
Познавам Тодор Неделев много добре, той е прекрасно момче като личност и добър футболист със силни качества. Мисля, че завръщането му в "Ботев" е нещо много положително за самия него, защото смятам, че на този етап на него му трябва игрово време. Много се радвам, че се завръща и че ще помогне на отбора. 

Това е добре и за Николай Костов. След като ще играе, няма как да е крачка назад, тъй като "Ботев" не е крачка назад в ничия кариера. Прекрасно е и най-вече за нивото в тима - определено ще го вдигне. Най-хубавото е, че се връща точно в родния си клуб. Не знам какви са отношенията му с "Майнц 05" и през какво е преминал по време на престоя си в Германия, но виждах, че не играе, и мисля, че главната причина да се завърне е именно, че тук ще получава шанс да играе редовно. 

Защо да не доразвие качествата си при "жълто-черните"? Не е задължително след края на престоя си тук да се връща в немското първенство. В Германия е друг футболът. Пожелавам му да се представи добре в България, да се разбере с ръководството на "Майнц 05" и след това да премине в друго първенство. Не смятам, че това, че не играеше редовно в предишния си клуб, ще се отрази негативно на играта му, а напротив - даже може да заиграе още по-добре. 

Може да има повече хъс през пролетта, предполагам, че има жажда за игра, след като не получаваше шанс за изява. Но от лятото нататък не знам какво ще се случи и не мога да коментирам. Смятам, че това е един огромен плюс за "Ботев". Не вярвам, че по някакъв начин със завръщането си той ще се пренавие и това ще се отрази негативно на изявите му. 

От друга страна, идва и въпросът с дербито. Неделев е участвал в него, този мач винаги е бил по-различен от другите двубои, просто има друг заряд. На него тази атмосфера му е позната, знае какво е да играеш срещу "Локомотив" и аз му пожелавам да вкарва гол след гол. Даже ако може и в дербито да реализира попадение, аз съм вкарвал 4 гола в Пловдивското дерби, така че на него му пожелавам същото. 

Неделев има достатъчно качества отново да излезе извън България, но нека поиграе в "Ботев". "Ботев" е добро стъпало, трамплин е, ще го гледат. Негово решение е дали ще остане, но не е невъзможно да излезе отново. Той е още млад, защо да не поиграе при "жълто-черните" примерно още една година? Чужбина няма да му избяга. А има и друго важно нещо - тук той е достатъчно долюбван от привържениците на клуба.

Атанас Пашев
бивш футболист на "Ботев" (Пд)



Източник: в. "7 дни спорт"
Още по темата: общо новини по темата: 250
20.10.2016
12.06.2016
11.06.2016
07.06.2016
03.06.2016
08.05.2016
предишна страница [ 1/42 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+6
 
 
Наско, някой от отбора в гората вкарал три гола, и му кръстили поляна. А на тебе дето си им вкарал четири какво да кръстим.....
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Платек изненада, договорът на Керкез не е сигурен! Решението ще бъде взето следващия месец
Ботев отпусна 1900 билета за феновете на ЦСКА-София
Феновете на Ботев питат Платек за селекцията и нов договор на Керкез
Локо (София) пусна билетите за Ботев, призова феновете за подкрепа
Ботев насочва поглед към "Коматево"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: