ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Бултрасите: Произволът по стадионите трябва да спре. Край на мачовете!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:31 / 15.12.2015Коментари (14)6171
© Plovdiv24.bg
До широката футболна общественост и органите на МВР,

Феновете на Ботев изразяваме възмущението от репресиите върху нас случили се в последните няколко дни. Хората обичащи и подкрепящи най-старият отбор в България бяха меко казано притискани да поемат вина, за неща, които не са извършили на последното градско дерби на стадион "Локомотив".

Припомняме, че на 17-ти октомври, стотици фенове на "жълто-черният" отбор, със закупени билети, останаха зад загражденията на стадиона, а други нямаха възможност да го напуснат още преди срещата между двата пловдивски отбора да е започнала. Целият този хаос бе съпроводен от незаконните действия на органите на реда в Пловдив, които цяла България видя.

В момента се извършва поизборно осъждане на представители на "жълто-черната" общност, като за това се взимат за показанията на представители на МВР, което ние не приемаме по никакъв начин. Осъждаме остро поредната доза своеволие в нашата страна, което цели да замаскира действията на полицията и да прикрие грешките им, които извършват с безхаберието си и подхода при организация на футболните срещи.

Ние заставаме твърдо зад всеки един, който е осъден, солидарни сме с хората със забрани. Затова заявяваме най-открито, че феновете на Ботев Пловдив, членуващи във фракциите, сме принудени да спрем посещението на футболни мачове на любимия ни Ботев в Пловдив и страната. Ние обаче твърдо заявяваме, че ще пътуваме с отбора, където и да играе той и ще го подкрепяме извън стадионите на родината ни по всякакъв начин. Евентуалните последици от тези действия си остават за вас!

Обединени фракции "Бултрас"

bultras.com







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Аре стига разбирачи И мн акъл к*р за мачовете, та ние нямаме 1 стадион в тази ъбита дарйава
-2
 
 
Аве жълти глисти вместо да стоите като шибаняци извън стадионите защо по добре не се върнете на село така ще бъдете по полезни и за бабите и дядовците които вашите родители изоставиха преди години за да се сдобият с апартаментче в града.
+1
 
 
От полицейски произвол страдат всички фенове.Но и от фенски изцепки също.От бфс обаче си траят.защото имат ползи от глоби.Те са единствената спортна организация която се самоиздържа
-1
 
 
Подкрепа ут мен.Амъ нали сига ниамъ мачуви.И кът отивъми нъ густувани кът сидими отвън стъдионъ пуне в къфетътъ дъ ниамъ милициа и дъ ни правиат намеления нъ биратъ и къфету инъчи ще си берем сами.Те тез мумчетъ знаиат кък си прави.И дъ кажъ зъ винеткити.Ко ша праим с винеткити?
+5
 
 
То бива запалянковци ама чак пък толкова.Във тая държава никога не е имало истински футбол
на 15.12.2015 г.
-5
 
 
Какво беше? Билети? Не мерси! Щяхте да пребивате полицаите да срутвате стадиона, а ви биха като кучета ви изпоприбраха палячовците.
на 15.12.2015 г.
+7
 
 
Обичам да ходя на мачове,както в Пловдив така и навън ама да бия 300-400 километра след като предварително зная че няма да гледам мача,това е ненормална работа бе колеги! С повечето неща и аз съм съгласен ама все пак е редно да минете и на специалист!
+6
 
 
Точно трябва да спре и начина е да няма А група за период от 3-4г. през това време футбол с школите на отборите и изграждане на нов БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ!Без тото играчите и мафията в футбола!
+6
 
 
по тъпо нещо не бях чел вие се дръжте като гамени после полицията е виновна дайте да ви оставят да трошите и ломите
-1
 
 
пълна безмислица е тази декларация,какво ще стане като стоите извън стадиона,най-много да ядете пак палки и пак ред сълзи,ред сополи
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: