ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локо сложи край на негативната серия срещу Берое след 1:1 на "Лаута"
Автор: Екип Plovdiv24.bg 18:06 / 13.12.2015Коментари (16)8001
Локомотив завърши годината с равенство. "Черно-белите" завършиха 1:1 с Берое на стадион "Локомотив" в мач от 20-ия кръг на "А" група. С този двубой приключи есенният дял в българския футбол.

"Смърфовете" пропиляха два страхотни шанса за гол още в самото начало на срещата. Първо Димитър Велковски пропусна да се разпише след само 60 секунди игра, а 120 по-късно същото стори и Дани Кики

В 30-ата минута нов шанс за гол се откри пред Дани Кики след центриране на Пламен Крумов, но нападателят не успя да засече кълбото в опразнената врата.

Втората част започна с уникален пропуск на Александър Тунчев. Капитанът на "черно-белите" стреля с глава от 3-4 метра, но Макенджиев изби с една ръка. При добавката защитникът пусна успоредно на голлинията, но нямаше кой да засече.

В ответната атака старазагорци успяха да поведат с първия си точен удар във вратата на Александър Витанов. Милисавлевич центрира топката след атака по лявото крило. Джоман свали за Динков, който реализира със страхотен шут от границата на наказателното поле, пращайки топката под гредата с мощен удар.

Последва натиск на домакините които пробваха след статични положения и с няколко далечни удара да възстановят статуквото, но не успяха.

Пловдивчани имаха претенции за дузпа в 78-та минута, когато след едно центриране от пряк свободен удар останаха съмнения, че Иво Иванов е играл с ръка в собственото си наказателно поле. Реферът Ивайло Стоянов обаче не видя нарушение и даде знак играта да продължи.

Все пак логичното се случи в края, когато Александър Тунчев свали с глава една топка пред наказателното поле. Там беше Дани Кики, който от въздуха със слаб, но точен удар преодоля Макенджиев за 1:1.

С равенството Берое събра 34 точки, на четири зад лидера Лудогорец. Локомотив пък спря неприятната серия от загуби и се закрепи малко в средата на терена със своите 22 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 16
15.12.2015
15.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
13.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Щом се радвате на една точка , незнам до каде ще е докараме , нека Крошара си види отбора и какви резерви има......
+5
 
 
Две срещи се играха вчера,а в двете теми общо 9 коментара. Това е показателно за нивото на пловдивския футбол, не че в дясно на таблицата не се и вижда де.Хората и по стадионите ги няма, но това е логично с оглед това,което им се предлага.И двата отбора безумно слаби без никакви цели и стремежи в първенството.Пълен апокалипсис за пловдивският футбол,за стадионите въобще няма да споменавам,а най-лошото е,че не се вижда никаква светлина в тунела,а затъваме все повече и повече.Дори и дребните заяждания в двата лагера ги няма, като изключим този под мен, но той пише от лудницата.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 13.12.2015 г.
-9
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+1
 
 
Добре е Христо Колев да си подаде ОКОНЧАТЕЛНО оставката, заедно с Пашев и Камбуров! С ново треньорско ръководство и една пълноценна зимна подготовка имаме шанс напролет!
+2
 
 
Добре че Берое, игра лежерно което ни позвопли да вземем поне точка.Сега е момента това подобие на треньорско ръководство да си тръгне, защото нищо добро не ни очаква с него на пролет. Но едва ли.Какво ли са го заблудили Крушарски, просто не знам.Явно този човек е пълен лаик относно футбола.
-1
 
 
Надиграхме ги тотално без 5 основни титуляри !! Селтаците имаха един точен удар за 90мин !Дано направим добра селекция и няма да имаме проблем с пернатите клошари.
+5
 
 
Слабичък мач отново като качество - поне имаше желание за игра. 1 точка е по-добре от 0, но определено ни трябват 2-3 нови играчи от нивото на Гъргоров. Дано има възможност да се привлекат естествено. Треньорите повече няма да ги коментирам.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: