ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (8)
Марица посреща Славия днес
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:12 / 11.12.2015Коментари (0)806
© Plovdiv24.bg
Само два дни след като посрещна германския Шверинер (Шверин) за Купата на ЦЕВ, женският отбор на Марица (Пловдив) приема и българския Славия (София) за мач от Националната волейболна лига Демакс+. Срещата отново е в зала Пловдивски университет с начален час 18:00 б.в. днес (петък), 11 декември, и отново ще бъде излъчена пряко по БНТ HD и BNT World.

Много е възможно старши-треньорът на шампионките Иван Петков да даде почивка на някои от титулярките в евробитката в сряда, тъй като до реванша в Шверин остават само още четири дни, а Марица е считан за фаворит в мача с младия състав на Славия. Пловдивският тим обаче не може да си позволи подценяване на своите гостенки от София, които вече показаха, че съвсем не са безобиден противник и не желаят лесно да приемат второстепенна роля в първенството.

В миналия кръг например момичетата на треньорката Габриела Айшинова успяха да измъкнат два гейма и съответно точка при домакинството си на един от претендентите за медали - Казанлък Волей (Казанлък). По-рано пък Белите взеха гейм и от съгражданките си от ЦСКА. В шестте си изиграни дотук мача Славия има и две победи - у дома срещу Спартак (Варна) и като гост срещу Бургас 2007 (Бургас).

Днешният съперник на Жълтите, които са на второ място във временното класиране с 15 точки от пет победи и една загуба, заема шестата позиция в таблицата с 8 точки от две победи и четири загуби.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: