ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Помощникът на Бащата: Играчите се подведоха от неадекватното поведение на съдията
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:35 / 07.12.2015Коментари (7)2816
© Plovdiv24.bg
Помощник треньорът на Локомотив Пловдив Петър Пашев сподели, че играчите му са се подвели по "неадекватното поведение" на главния рефер на срещата Георги Димитров.

"На първо място трябва да спомена купищата проблеми, с които дойдохме в София - наказани, контузени, невъзстановени и това се оказа фатално още през първото полувреме, когато приключи всичко. Още веднъж инкасирахме червен картон и два гола. Опитахме се да противодействаме на отбора на Славия, през първата част отново сами се победихме", каза той.

"Съдийската бригада насочи двубоя в негативна посока. Трябваше да има отсъдена дузпа още 6-7 минута. Нашите футболисти се изнервиха от неадекватните решения на главния съдия", добави помощник треньорът на "смърфовете".

"Дузпата за Славия да я даде съдията, явно е я имало. Мартин Камбуров не мога да го коментирам. Нямам обяснение за неговото поведение. Трябва да попитате него. За последния мач отново ще имаме проблеми. В крайна сметка трябва да го изиграем този мач и през почивката да се оправят нещата. Когато губи един отбор винаги има негативно напрежение във футболистите и треньорите, а когато загубите са три още повече", каза още той.

Още по темата: общо новини по темата: 13
11.12.2015
08.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
07.12.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ами ,братчет ,какво да им каже ?На тях и Бонев и Узунов им харесва играта .Видя ли Боне какво игра.Ще смени Балдовалиев независимо ,че му разказа играта на формала и не може да ходи ,но винаги ще ти направи гол от някъде .Никаква идея в игра ,смени ,тактика .Какво гледа Крушарски -как му източват парите?
0
 
 
По скоро играчите ви са подведени от некадърните ви тренировки.Подведени от безумните ви тактики в мачовете.Може би към клуба трябва да бъде назначен криминалист за да разшифрова енигматичните ви идеи.Как можа Шенсой за няколко мача да направи от Пирин отбор биещ наред а вие с Бащата за 1 година да имате 3 или 4 стойностни победи.Накарахте много от феновете да се чудят футбол ли гледат или.... С тази игра отливът на публика е осезаем.Ако имате малко срам вземете че се махнете най накрая.
на 07.12.2015 г.
-1
 
 
Стига простотии, кой ще извикате за треньор ??? Едо ли ? Дали Мартин не е взел пари за да се направи на мъж с този картон ! Помните 1993 г. нали и Деян Георгиев който се направи на мъж в мача с Ботев и получи червен картон, нали ? След това и дузпата на Григораш, помните ли я ???? Защо мислите, че сега е различно ???? Много сте прости, ако мислите, че сега е различно.....хайде да си отговорите на този въпрос : На колко години е Мартин Камбуров, какво общо има той с ЛОКОМОТИВ и какво го задържа в този велик клуб ??? Къде ще играе следващия сезон ????? Защо да не вземе някой лев и от другаде в края на кариерата си, която и без това не е ясно дали ще я завърши в Локомотив !!!!!!!
+3
 
 
Вижте си отбора , двамата треньори да ви няма , без публика ще останете.....
+3
 
 
Пашев и Колев ,вие сте най големия проблем в момента .Щом некадърник като Александър Станков по телевизията ви направи разбор на нещо като игра ,ужас ,со къде стигнахме .Какво има ,,че така сте се вкопчили в Локото ,не разбирате ли ,че пречите.Берое ще ни бият е ясно ,но после идва и Ботев ?Ще изпаднем хора в вас,не разбирате ли ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легенда на Черно море: Мачовете срещу двата отбора под тепетата са решаващи!
Отлична новина за стадионите на Локомотив и Ботев
ПФК Локомотив с призив към феновете за дербито срещу Лудогорец
Дубълът на Локо се мести на стадион "Пловдив"
9 победи и 6 равенства! Няма друг наш отбор, който да играе толкова успешно срещу Лудогорец
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: