ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев отново не успя срещу Лудогорец
Автор: Екип Plovdiv24.bg 15:53 / 02.12.2015Коментари (65)13887
Отборът на Ботев загуби с 0:1 домакинството си на Лудогорец в среща от междинния 18-и кръг на "А" група. Единственото попадение в Коматево реализира Клаудиу Кешеру в 29-ата минута. 

По този начин пловдивчани продължават да нямат победа над разградчани вече 15 мача във всички турнири.

Шампионът пропусна да открие резултата още в 4-ата минута. Капитанът Светослав Дяков изведе Клаудиу Кешеру очи в очи с Виктор Голас, но румънският стрелец пропусна.

"Канарчетата" мигновено отговориха с удар на Мариян Огнянов, но Владислав Стоянов с лекота спаси.

Така се стигна до 29-ата минута, когато Клаудиу Кешеру даде аванс на разградчани. Гостите се възползваха от медицинска помощ на Пламен Николов и след центриране на Натанаил в наказателното поле на "жълто-черните" Кешеру с глава откри резултата в мача.

В края на полувремето румънеца можеше и да сложи точка на спора, но останал сам срещу Виктор Голас за втори път не успя да реализира.

Ботев бе близо до изравняването в 68-ата минута, но Владислав Стоянов с отлична изява спаси удар с глава на Мариян Огнянов

До края "канарчетата" направиха всичко по силите си, за да стигнат до точката в този мач, но гостите бяха безупречни в защита и не инкасираха гол.

Така след този двубой Лудогорец излиза по голова разлика на върха в класирането пред Левски, а Ботев е на осмо място с 18 точки.

Още по темата: общо новини по темата: 12
02.12.2015
02.12.2015
02.12.2015
02.12.2015
02.12.2015
02.12.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Труден мач, но не трябва да правим генерални анализи за три, четири мача за работата на Ники Костов. И на мен лично не ми харесва, че започва с Фильо житния бегач и със Серкан, но не ние трябва да определяме състава. Но пък от самолет се вижда, че Серкана е пълна дупка, Филката вчера го гледам завалията, ами той направи първия си точен пас чак в 35 минута. Няма спиране, няма отиграване, не може да играе един на един, когато се налага, няма усет за пласиране при статичните положения, абсолютен фигурант. Нищо, ама нищо не става от него ! И колко пъти го разминаваха като малка гара и то само в този мач ли, във всеки. Гамака със сигурност е много по-стабилен от Серканчо, но това е виждане на треньорския щаб и ние трябва да се съобразим с него. Има още два мача, ще ги изкараме на мускули, както до сега, а пък след Нова година ще видим кой крив, кой прав.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
0
 
 
Споделям мнението на Мускат.... Публиката ни се представя МНОГО под нивото на отбора... ТРАГИЧНО Е.... няма кой и песен да запее... празни места... КАКВИ СТАДИОНИ, КАКВИ 5 ЛЕВА... вчера минах покрай колежа и вече си мисля, че този стадион не можем да го напълним, освен на мач от ЛЕ или ШЛ... стегнете се!!! Познавам хора и ботевисти, които обиколиха села и паланки в В група, а не са стъпвали на Коматево.... изобщо тази база (която е най-хубавото нещо случвало се на Ботев), ще ни закопае.... Ако и на Левски има празни места, това за мен ще е края!!!!!
+1
 
 
Н. Костов каза след мача , че не знае имената на играчите все още . Е да му кажем , че има едно момче в отбора , казва се Милен Гамаков и е младежки национал , следен от доста време от отбори от серия ,,А,, . Единствен с реален шанс за трансфер в силен клуб . Идва тука Костов и му е.ава майката и на самочувствието и на формата му с тенденциозното си отношение към него . И не е оправданието , че играем с 4-1-4-1 , защото дори и с тази схема той може да е опорният халф ,а Балтанов и Огнянов пред него .
-4
 
 
Селянията и посредственоста се е настанила трайно на "стадиона" в Коматево ! Няма такива олигофрени. А какви пичове / и пички/имаше на мачовете на Ботев преди години. Сега като им видиш чантичките през рамото и безформените тела и ти идва да го разпориш .
+1
 
 
Значи отивам днес към 11 часа,вземам си 2 билета и тръгвам.После гледам касовата бележка-пише 9.30 часа. Сами си направете сметка какви билети се продават и какви се отчитат
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 02.12.2015 г.
+7
 
 
Дано по-скоро дойде собственик. И да подхване метлата. Като ги гледам днес - най-много 2-3 стават за А група. Точно толкова биха взели в някои отбори от А група, та дори и в Пирин. Другото просто не става.. имената ги знаем. Ако останем така - и Костов няма да ги оправи.
+11
 
 
За мача, гола вода сме. Това е истината. Но друго ми прави впечатление. Не може на такъв мач да не можем да си напълним базата. И не ми излизайте с оправданията, че било сряда в 14.00 часа. Все пак говорим за капацитет от 2500 души. За какво мечтаем всички за нов стадион за 18000, като на мач с Лудогорец ходят по 1500 човека? Не знам тези фен клубове, фракции и най различни организации от кой и как се управляват, но само да се бият в гърдите, а да не може да си организират масите да идат на мач е срам. Може би трябва да се помисли и за друг начин на разпространение на билетите. Отделен е въпроса е, че днес тези които бяха дошли, само плюеха по всичко живо което се движеше по терена, включително и срещу нашите футболисти, а подкрепа нулева. Фен на Ботев съм, но днес ме беше много срам.
+5
 
 
След Шиляк сме,като след бомбардировка!Годината ще е нулева,но поне имаме шанс да останем в групата,което със сигурност нямаше да се случи,ако Шилето беше останал още някой друг мач!Нова селекция догодина и доста чистка ще иска,но Костов ще се справи,според мен!И е крайно време да идва новия собственик и да назначи ръководство от професионалисти!
+5
 
 
И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО,ПОЗДРАВ ЗА ЦИГАНИТЕ ОТ ЛАУТ ДЖАМИЯ:ТУРЦИЯ Е ВАШАТА РОДИНА,АХМЕД ДОГАН Е ВАШИЯТ БАЩА ОТБОРЪТ ВИ МИРИШЕ ОТДАЛЕЧЕ...!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: