ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов притеснен: Много съм разочарован от състоянието на отбора!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:29 / 12.11.2015Коментари (16)7576
© Plovdiv24.bg
Новият старши треньор на Ботев Николай Костов остана крайно разочарован от играта на "канарчетата" при загубата с 0:2 от младежкия национален отбор на България до 21 години.

"Много съм разочарован от видяното. Има много неща, по които трябва да се работи. Никакво разнообразие в атака, слабости в защита. Просто ми е малко притеснено в това състояние на отбора", каза след мача Костов, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

Специалистът потвърди също така, че в щаба му влиза Бойко Каменов, за когото ви информираха вече. Варненецът ще е помощник треньор на "канарчетата". В екипа на Николай Костов влиза и Енгибар Енгибаров.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Ако не знаеш нещо, обади се на Д.Дерменджиев-Чико. Само Ботев
0
 
 
не са притеснявайте пичаги и Б-група е за хора а пък и там може да ви потръгне.
0
 
 
Енги беше търкалджия като по-млад. Да ги почва тия балерини с дебели задници, където сквернят жълто-черните екипи! Ша ги еб. в ла.ната! Обици ша ми носат, татуировки ша си прават! Лай.а с ла.ната! Все едно от г.з са раждани! Звезди....
0
 
 
К'во се притесняваш ? И в Б група се играе футбол. Че дори и във В.
-13
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
0
 
 
Това са същите футболисти, които направиха и силни мачове в Разград и Стара Загора. Проблемът е на 100% психически. Белият отрови атмосферата в отбора и сега ще е доста трудно да се вдигнат отново. Не обвинявайте момчетата! Запитайте се как ще тренирате, ако в главата ви набиват постоянно мисълта, че сте пътници и да си търсите отбор вече? Първата задача на Костов е да им каже, че ще разчита на тях. Да ги разкрепости, да въздъхнат с пълни гърди и да започнат да показват своя потенциал. Другата огромна вреда от Белия е, че нашите младоци не ставали за нищо...Значи в други отбори ще станат много добри футболисти, а при нас не? Така ли трябва да бъде? Надеждата ми е в Енги да ги разтърси, да ги окуражи...
+12
 
 
Дано не размисли и си стегне куфарите , още тази нощ , след като видя с какъв ,,матрял,, разполага . Тази школа , вече пета година функционира и не знам как се работи и по какъв критерий се селекционират децата , щом за 5 години не могат да вкарат един качествен играч за първият отбор . Белият май наистина трябва да си ходи . Защото може на пръв поглед да имат качества , но нямат ли характера и манталитета за голям футбол - просто не стават.
+10
 
 
Наследството на Шиляк е само проблеми и главоболия!Този оставя пустиня след себе си!А,ние все още не сме чули КОЙ го доведе да се учи на наш гръб?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: