ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Костов: Сам няма да мога да обединя Ботев, ще разчитам на екипа и играчите
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:13 / 11.11.2015Коментари (7)5076
Новият наставник на Ботев Николай Костов разкри, че сам няма да може да обедини отбора и ще разчита много на екипа си, както и на самите футболисти, предаде репортер на Plovdiv24.bg

"Много съм доволен от това, което видях като база, това натежа най-много за моето желание за работа. Няма смисъл да ме питате какви са разликите тук и в Левски, искам да се концентрирам изцяло върху мъжкия отбор на Ботев, защото предстоят много сериозно мачове", бяха първите думи на наставника на "канарчетата".

"Ще ми бъде много сложно, признавам! Нямам страхове, но трябва да се подходи много предпазливо и да се обедини отбора. Аз сам няма да мога да се справя, ще разчитам на екипа и на професионализма на играчите. Първоначална цел имам - да стабилизирам отбора с подкрепата на ръководството и желанието на футболистите да играят на максималния предел от своите възможности. Цел за втората година ще има много по-висока. Ботев е отбор с история и традиции, искам да постигне с Ботев нещо, което не е постигано", допълни бившия наставник на Левски.

"Предпочитам комбинативния футбол. Щом са се спрели на моята кандидатура, знаят какъв в стил на игра изповядвам. Ботев винаги е изповядвал този футбол. Ботев има чудесна публика, която винаги поддържа отбора. Много важна част от развитието на един клуб са феновете, аз разчитам на тяхната подкрепа не към мен, а към отбора, към целия клуб. Футболистите са най-важната част естествено, защото те правят театъра, но следващата най-важна част са феновете, защото без тях няма футбол", завърши Николай Костов.



Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-2
 
 
От години май сте си Левски Пловдив. Ама Дили Пеевски си знае работата. МИслете за име на бъдещето ви сдружение , че това се изхаби и май ще го закриват...
на 12.11.2015 г.
+1
 
 
БОТЕВ има трудна публика. Тя има висока летва , защото клубната ни история , за разлика от тази на някои катунари , помни победи над Барселона и Байерн. Помни разгроми на републикански шампиони с 8-1 , брилянтна игра и големи майстори. Годините отминават , спомените се отдалечават , но не избледняват ! За да се спечели такава публика трябва да се покаже много повече , от това което тя вижда сега. Не е само въпрос на пари... Успех на Костов.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+3
 
 
Успех на новия треньор!Да не забравяме обаче,че още търсим отговора на въпроса-"Кой доведе Шиляк в Ботев Пловдив"?????Ще излезе ли,като мъж да го признае?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: