ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Херо отговори дали поема Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 14:25 / 10.11.2015Коментари (11)7427
© Plovdiv24.bg
Българският специалист Димитър Димитров-Херо отговори на информациите в родната преса, че след Нова година се е договорил да поеме Ботев.

"Не зная как да отговоря на това... Имам, както знаете, подписан договор с Иртиш. Всичко останало отива на втори план. Да, в клуба има проблеми. Но аз съм коректен човек - ще работя в Павлодар, след като веднъж вече съм поставил подписа си под трудов договор. Ако, разбира се, не възникнат някакви непреодолими препятствия", коментира Херо пред Sports.kz.

Димитров заяви, че не съжалява за това че започна работа в Казахстан. "От самото начало видях, че тук отношението към мен от страна на феновете в много добро", сподели той.

Относно успеха на своя възпитаник Станимир Стоилов, който стана за втори пореден път шампион на страната с Астана, специалистът заяви: "Очаквах този успех, уверен бях, че той може да го постигне, защото знаех какви качества и възможности притежава този специалист".

Иртиш на Херо завърши шести в първенството, но Димитров е убеден, че ако не е била финансовата криза, налегнала клуба, той е можел да финишира трети.

Още по темата: общо новини по темата: 15
15.11.2015
14.11.2015
13.11.2015
13.11.2015
12.11.2015
11.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Да спретнем референдумче , за това кои са най- успешните години на ,,БОТЕВ,,след славният отбор от 80 те. Една дълга 30 годишна агония , с два проблясъка при ,,брокерите,, и Цв. Василев . И точно тези два проблясъка , са най-отричани от мрънкачите и ,,разбирачите ,,. Защото с толкова много пари не сме ставали шампиони . Собствениците са ги имали бол и са ги дали , за доброто на отбора и за нас за да се радваме на силен отбор . Точно при ,,брокерите,, ходех на стадиона с радост и спокойствие , че противникът ще бъде разбит 3-4 гола и красива игра . Нима беше зле да се гледат най-добрите играчи на България , нима беше зле да гледаш как Сираков пори мангалите с хет-трик . Нима беше да сме зле в тройката и финалисти за купата поредица от години . Защо се определя ,,брокерският период , като неуспешен? Защо се определя периода и на Цв, Василев за неуспешен , след като бяхме неизменно в ЛЕ и то с 10 поредни мача без загуба стигнахме до финал за купата и само съдията ни попречи да я вземем Имахме стабилни и силни отбори и при двата периода , а това е най-важно за един отбор , и за един фен . А не да се търси под вола теле , ама защо с толкова пари само толкова резултати . Имали са ги , густо им е било и са ги давали и ,,БРОКЕРИТЕ ,, и ЦВЕТАН .
+1
 
 
Що ли не си спретнем едно референдумче за поста СТАРШИ ТРЕНЬОР?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Ботев търси успех срещу Славия с мисъл за реванша срещу ЦСКА-София
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: