ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Едуард Ераносян: Усетя ли, че нещата не са както трябва - ще си тръгна
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:04 / 02.11.2015Коментари (12)4743
© Plovdiv24.bg
Старши треньорът на Лудогорец Едуард Ераносян изрази разочарованието след загубата с 0:2 от Локомотив.

"След загуба никога не може да е приятно мнението. Добро първо полувреме, но след гола всичко тръгна надолу. Загубихме, защото получихме два гола. Не успяхме да отбележим. Локомотив се възползваше от своите и отбеляза", анализира Ераносян.

"Помъчихме се да играем колкото и съперника ни позволи. Щом не успяхме да сме спечелим - не сме заслужили. През първото полувреме стояхме много добре. Нашият вратар не пипна топката тогава. Не е важно какви емоции съм имал на този стадион. Неприятна загуба", каза още Едо.

"Ако усетя, че играчите ми не ми вярват, няма да стъпя на терена. Играта се получава понякога, но резултатите не се получават. Нашите греди не влизат, чуждите влизат. Трябва да изживеем трудния момент. Ако усетя, че играчите не са заедно с треньора, но в момента не мисля че е такъв. Жалко е, че Лудогорец няма резултатите, които трябва. Трябва да се преборим, допълни треньора.

"Смятате ли, че ако ръководството ми няма доверие, ще продължавам да съм тук? В момента, в който усетя, че нещата не са както трябва - ще си тръгна. Винаги съм си тръгвал сам навсякъде. Сам на този стадион са ме гонили - и то заради една интрига. Бих си тръгнал с чест и достойнство, ако се налага," категоричен бе Ераносян.

Още по темата: общо новини по темата: 17
10.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
04.11.2015
03.11.2015
02.11.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
Няма какво да усещаш , направо си тръгвай.....
+2
 
 
Гол едо гол едоо ... Срещу отбора който те сьздаде не ти вьрви .. 0-5 в Стара Загора и сега лош шамар.. ЗАВИНАГИ ЕДИН ОТ НАС МЯСТОТОТ ТИ Е В РОДНИЯ ОТБОР ЗАЕДНО С ХРИСТО КОЛЕВ ...
0
 
 
А нещо за възстановителни тренировки няма ли да кажеш.За допингконтрол.За чакащи лекари и журналисти.За влеянието на Първия за първата титла.
0
 
 
Уж си умен човек, пък такива глупости да ръсиш не ти прилича. След отпадане от купата и загуба от отбор, събран в движение от кол и въже срещу милионната ви селекция да не усещаш, че нещата не са наред, трябва да си опериран от усещане. По-добре си кажи истината, че ако сам напуснеш няма да ти платят неустойката и това те спира да усещаш.
0
 
 
Коментаторите нали знаете, че този човек е печелил Златна обувка за голмайстор на Европа? Хайде сега си коментирайте колкото си искате, ама за остроумни коментари признание едва ли ще получите.
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-14
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+13
 
 
НАЙ ИСТИНСКИЯ - БГ-ТРЕНЕР СИ ШАМПИОНЕ ЖАЛКО ЧЕ ХОРАТА ОТ СЕВЕРА НЕ МОГАТ ДА ГО ОСЪЗНАЯТ НО ТОВА ТЕ ПРАВИ ПО СИЛЕН ОЧАКВАМЕ ТЕ СКОРО ТАМ КЪДЕТО СИ СЕ ЧУВСТВАЛ НАЙ ДОБРЕ А ИМЕННО ЧЕРНОБЯЛАТА КЪЩА НАРЕЧЕНА ЛАУТА
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: