ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица прегази Левски (Карлово) с юношите за Купата на АФЛ
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 15.10.2015Коментари (0)1737
©
Отборът на "Марица" разгроми "Левски" (Карлово) с 5:1 в мач от първия кръг на областния етап в турнира за Купата на АФЛ. Срещата се игра на стадиона в село Войводиново, като и двата състава бяха съставени почти изцяло от юноши. 

През целия мач "жълто-сините" бяха пълни господари на терена и изпуснаха и по-убедителна победа. Маричани започнаха вихрено и още до 30-та минута всичко в срещата бе решено. Кристиян Николов откри резултата още в 1-вата минута, а в 9-та Асен Кочев удвои. В 14-та минута Георги Георгиев покачи на 3:0, а в 26-та Асен Кочев отбеляза втория си гол в мача за 4:0. До края на полувремето "жълто-сините" изпуснаха още доста положения пред вратата на гостите, но резултата остана непроменен.

През второто полувреме нещата на терена не се промениха и тима на "Марица" правеше каквото си поиска. Темпото обаче бе една идея по-ниско, логично с оглед на изразителния резултат. В 74-та минута влезлият на смяна Тодор Иванов направи резултата 5:0. Чудесно включилият се през втората част Христо Николов пропусна да направи 6:0, след като нацели гредата при удар от пряк свободен удар. Маричани имаха още доста чисти положения, които не успяха да реализират. Едва 10 минути преди края гостите отправиха първия си удар в рамките на вратата на Иван Гошев и се наложи той да се намесва. В даденото от съдията продължение на мача, при втория си удар гостите успяха да отбележат почетно попадение за 5:1.

Така "Марица" продължава напред в турнира, а юношеската формация водена от Александър Николов остави добри впечатления с играта си. В следващият кръг "Марица" ще срещне тима на "Вихър" (Белозем), който днес отстрани с 3:0 "Спартак". Срещата ще бъде на 28 октомври от 16 часа на стадиона в село Белозем.

МАРИЦА: Иван Гошев, Костадин Пандев, Неделчо Стоянов, Петър Михов, Светлозар Барашки (капитан) (Костадин Ангелов), Илко Заиров, Кристиян Николов, Радослав Джамбазов (Тодор Иванов), Георги Георгиев, Асен Кочев (Христо Николов), Ангел Семерджиев.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Извънредно: Трус във ФК Марица! Христо Христов напусна съвета на директорите!
Троен празник във футболен клуб Марица
Пловдивски футболист с първи гол в Литва, попадна и в отбора на кръга
Тъжен ден за пловдивския футбол! Марица изпадна от Втора лига
Бургазлия свири мач на Марица в четвъртък
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: