ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спартак се отпуши срещу Раковски
Автор: Екип Plovdiv24.bg 20:00 / 11.10.2015Коментари (0)2986
©
След 6 мача без победа и отбелязан гол Спартак най-накрая счупи каръка и победи с 2:0 тима на Раковски. Срещата от 10-ия кръг на Югоизточната "В" група се игра при тежък терен на ст. "Тодор Диев" и бе изпълнена с емоции, както на терена, така и по трибуните. Мачът ще се запомни и с два червени картона, дадени на по един играч и от двата тима.

"Гладиаторите" започнаха по-добре срещата и показаха, че са твърдо решени този път да вземат победата. Още в 10-ата минута, след центриране от ъглов удар, Бисеров засече топката във вратата на Раковски за 1:0. Спартак продължи да владее повече коженото кълбо, докато гостите разчитаха на бързи контраатаки. В 25-ата минута, след хубав самостоятелен пробив на играч на гостите, стражът на спартаклии Петър Начев показа блестящ рефлекс и спаси удара. В тези минути Раковски се опита да изнесе повече топката в половината на Спартак като се стремеше към равенството. В 37-ата минута Веселин Отман навърза няколко играчи на Раковски, но пробивът му завърши с лош финал и удар покрай вратаря. В 38-ата минута гостите направиха светкавична контраатака, но отново Начев бе на висота и опази вратата си суха. При 1:0 завърши първата част.

Второто полувреме започна равностойно, но първата по-чиста ситуация бе за Раковски в 50-ата минута, като отново Начев бетонира усилията им за гол. В 54-ата минута при изпълнение на ъглов удар топката се озова на крака на ветерана Стефан Учиков, който от воле я изпрати на сантиметри от страничния стълб на гостите. В 64-ата минута Спартак поведе с 2:0. Михаел Пърчев отправи удар с глава, с гръб към вратата, и топката срещна горната греда, след което коженото кълбо отново се озова в него и при добавката той не сбърка, за да покачи резултата. До края срещата бе равностойна, като имаше малко повече нерви на терена и по трибуните. Два червени картони белязаха срещата през този период. Първо бе изгонен играч на Раковски в 72-ата минута, а в 86-ата минута червения цвят на картона видя и Джем Хаджи от Спартак. Така спартаклии взеха свежа глътка след поредица мачове без късмет.

Спартак: Петър Начев(к), Николай Христозов, Бисеров, Александър Драшков, Костадин Бекяров, Джем Хаджи, Лъчезар Якалиев, Стефан Учиков (86-Валентин Тодоров), Веселин Отман, Михаел Пърчев (78-Георги Саватинов), Александър Даков (65-Радослав Дошков)

Следващата среща на Спартак е гостуване в сряда, 14 октомври, на Вихър (Белозем) в среща от предварителните областни кръгове за Купата на Аматьорската лига.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Шефът на Несебър: Съдията помагаше на Спартак, беше дошъл да ни заколи!
Драма край морето! Спартак падна от Несебър в шоу с 5 гола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: