ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (26)
Съюз за Пловдив: Нова скъпа зала. А спортистите?
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:03 / 10.10.2015Коментари (6)3818
©
Адв. д-р Дани КАНАЗИРЕВА, кандидат за кмет на Пловдив и водач на листата за Общински съвет на "Съюз за Пловдив"

Старата слава на Пловдив като център на българския спорт вече е в миналото - спортната база е съсипана, спортните клубове мизерстват, учениците нямат нормални физкултурни салони и площадки, децата ни се чудят къде да ритат топка. И ако все още градът дава на страната ни елитни спортисти, то това е въпреки жалките условия за тренировки и състезания и заради огромните лични усилия и средства, които те сами влагат в своята подготовка, счита Каназирева.

Вече 25 години стадион "Плодив" е удобна тема,

която се захваща всеки път, щом наближат избори. За стадион "Локомотив" беше направен неуспешен опит да бъде отдаден на концесия, стадион "Спартак" се руши, а уж също има концесионер.

Oбщина Пловдив трябва да има дългосрочна стратегия за развитие на спорта, изготвена заедно със спортната общественост, и необходимата база, чието изграждане и поддръжка да започне от училищата и кварталите на Пловдив, считат от "Съюз за Пловдив"

На първо и най-важно място е необходимо

възстановяване диалога със спортната общност.

Дани Каназирева и "Съюз за Пловдив" са категорични, че трябва да бъде изготвена цялостна концепция за развитие на спорта в Пловдив за период от 4 години. Средствата ги има. Ние ги плащаме с нашите данъци и такси. Към момента обаче потъват в общия кюп и никой няма представа за кое на кой колко плащаме, липсва и правилно подреждане на приоритетите в града ни. Поетапно, за 4 години, трябва да се започне с:

 

  1. Възстановяне на общинските спортни школи към детски градини и училища, в които децата на Пловдив да спортуват безплатно. Това касае здравето на децата ни;

  2. Ежегоден ремонт на общинските спортни зали;

  3. Обновяване на училищните дворове и спортните площадки в районите;

  4. Ревизия на всички концесии;

  5. Изграждане на трибуна "Бесика" на стадион "Локомотив"

  6. Довършване строежа на стадион "Христо Ботев";

  7. За Стадион "Пловдив" - един от символите на Пловдив. Изготвяне на техническа експертиза за действителното състояние и годността на съоръжението. Публично обсъждане за превръщането му във втори национален стадион.

Може да звучи нелогично на пръв поглед, но основната причина за това състояние на емблемите на Пловдив е липсата на уважение. Липсата на уважение към символите на града ни, уважение към успехите на Пловдив, уважение на управлението към хората.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!







Зареждане! Моля, изчакайте ...
+5
 
 
тази Другарка да вземе да си ползва първо истинското Първо Име...Тя не е Дани а е Здравка,нито е Даниела нито нещо подобно за да е Дани.Ако не си харесва именцето да си го смени на харесваното Дани. точка 5.6.7...са много хубави,но не казва как ще стане това...Как тя като Кмет ще изгради Бесика на Лаута или ще довърши стадиона на Ботев.Че е ясна тази необходимост-ДА...ама тя не открива топлата вода,че е хубаво тези неща да се направят,но забравя,че това не е по силите на един кмет...още повече на община "затънала" в Дългове според нея.Абсолютен лаизъм е да обясняваш за Пловдивския спорт,като се вижда що за Трътка е.Тя от джипа си не е слезнала да се разтъпчи из пловдивските спортни бази.
+7
 
 
,,,,,Ванкооооо идвай си я взимай тая Здравка, че се не трае вече,,,,,още хваща око,,,,
+8
 
 
ДРУГАРКО от другата страна на реката на- ЮГ-има още едино яйцевидно съоражение. Игрище-МАРИЦА-.По запознатите го наричат ИНКУБАТОРА на фудболисти.Не я карайте пак подборно.До кога така.Някой ви пречи а идват избори ДРУГАРКО.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: