ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Спартак скочиха на клубното ръководство
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:22 / 06.10.2015Коментари (0)3433
©
Привържениците на ПФК Спартак С-94 (Пд) скочиха на ръководството на клуба и му поискаха сметка за продължаващото с години недостойно представяне. Те се възмущават от дългото мълчание на всички от ръководството на клуба, въпреки слабите резултати и безцелното според тях съществуване.Както и от това, че не се вземат никакви мерки нещата да се променят. Спартак е клуб със славна история и е един от малкото на брой отбори, които са ставали шампиони на България. Във фен страницата на Спартак във фейсбук, се появи публикация, която публикуваме без редакторска намеса:

"Черната серия за Спартак продължава! Равносметката в последните 6 срещи: 6 загуби БЕЗ отбелязан гол и класиране на точка от дъното! Вижда се, че играчите се стараят, но....това не е достатъчно. Проблемът в любимият ни клуб е на много по-високо ниво. И, ако ръководството на тима са истински шефове и поне малко ги интересува клуба и мнението на привържениците на Спартак, ще предприемат нещо. За пример две събития от днес: Треньорското ръководство на съгражданите от Марица вкупом подаде оставка след няколко мача без победа (далеч по-малко от тези, които записа Спартак и двойно повече точков актив от нашия); Шеф в Беласица (също отбор от "В" група) подаде оставка след срамната загуба от 0:8 от ЦСКА.

А къде са нашите шефове? Ако не си помислят за оставки, поне да излязат с някаква позиция пред пловдивската спортна общественост и привържениците на "гладиаторите"! Какво ще се прави, след като отбора е докаран до това дередже, защото промени е видимо, че са наложителни! Каква е тяхната позиция за бъдещето на клуба и изваждането му от това блато. Лесно е да се скриеш и да гледаш сеира на футболистите и падението на славната емблема, ако сте мъже ще излезете с някаква позиция! Вземете пример, имайте поне малко доблест!"

Привържениците на "гладиаторите" коментират още, че представянето на тима през последните години може да се опише само с една дума - болка. Други пък директно се обръщат към ръководството с "Вън продажниците на Спартак".







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Юноша на Спартак се върна в училище и разказа за съчетаването на футбола с майстор на мебели
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Капитанът на Спартак с хеттрик срещу Марково
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Следващият съперник принуди Спартак да смени стадиона
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: