ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Локомотив не желае да бъде замесван в политически игри
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:20 / 05.10.2015Коментари (10)4410
© Plovdiv24.bg
По повод информациите в различни медии, че ветерани на Локомотив са участвали в приятелски мач, организиран от един от кандидатите за кмет на град Пловдив, от ръководството на "смърфовете" пусна становище в официалния сайт:

"ПФК Локомотив Пловдив, както и клубът на ветераните на Локомотив Пловдив, не желаят да бъдат замесвани в политически игри. Нашият клуб се дистанцира от обществено-политическия живот в града, особено в сегашния момент преди местните избори.

Призоваваме симпатизантите на отделни политически сили, които по някакъв начин са свързани с Локомотив Пловдив, да не намесват любимия ни клуб.

На градския стадион "Пловдив" в приятелски мач не е участвал отборът на ветераните на Локомотив Пловдив, а сборен тим, съставен от футболисти от близкото минало, играли в различни пловдивски отбори.

Пред ветераните на Локомотив Пловдив предстоят два много важни мача - областният финал срещу Марица (Пловдив) от републиканското първенство за ветерани.

Първата среща е на 8 октомври (четвъртък) от 16,00 часа на стадион "Марица". Реваншът е на 15 октомври от 16,00 часа на Лаута.

Ръководство на ПФК Локомотив 1926 Пловдив
"






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе страхливци , вие какво ръководство сте , какво оше очаквате от тези треньори , искате да испаднем.....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 06.10.2015 г.
+1
 
 
Затваряхте магистрали за 50 лв. на човек! Ало, неподвластните?! А, оня с пластмасовата глава защо го държите още при вас, като сте неподвластни никому? Лъжци - това е една смешна и жалка декларация, като всичките ви декларации до сега!
+2
 
 
Е как не желае да бъде замесван в политически игри след като всички знаем, че сте к-***ата на всяка власт.Нима, не ходихте с/у 50лв отпуснати ви от Тиквоча да протестирате на АМ "Тракия" ??? Нима, два часа по късно след това с/у 40лв. дадени ви от помака Барекоофф, не протестирахте на главната с/у Тиквоча ??? Ех мангали, много сте прости, кога ще осъзнаете, че света е малък, България е една шепа, а в Пловдив всеки втори се познава, и всичко се знае.
+1
 
 
А когато рейсовете зад Аграрният тръгваха за протеста на аграрите вие къде бяхте.Вие сте част от политическата игра на кукловодите.Чукнете в гуглето ,,кучката на мафията'' и ще ви лъснат дирниците.
+8
 
 
Не знам кой в какви игри ви въвлича,ами вземете Вие се въвлечете малко във футболната игра.Не виждате ли в какво състояние е отбора?Слепи ли сте,глухи ли сте?А може би попивате от некадърността на треньорския щаб.Намерете един треньор за да погледаме поне някакво подобие на футбол.Или ви харесват празните трибуни?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Александър Томаш не пожела да рискува здравето на Евандро
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: