ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица загуби в Димитровград след спорна дузпа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:24 / 21.09.2015Коментари (0)2093
©
"Марица" загуби при гостуването си на завършилия на 3-то място през изминалия шампионат в Югоизточна "В" група тим на "Димитровград" с 1:0. Срещата се игра на стадион "Миньор" в Димитровград.

"Жълто-сините" изиграха добър мач и заслужаваха да спечелят поне точка, но това не се случи. Отново многобройните пропуски пред вратата на противника бяха причина в пореден мач "Марица" да не успее да се поздрави с победа. И когато срещата вървеше към нулево равенство, в края на срещата главният съдия отсъди спорна дузпа в полза на домакините. При нейното изпълнение в 86-та минута домакините поведоха в резултата, който не се промени до края на двубоя. Така "Марица", макар и несправедливо, загуби този мач. Проблемът с реализирането на създадените положения в срещите става хроничен и това е причината "жълто-сините" да са с едва 8 точки от 7 изиграни мача. 

Старши треньорът на "Марица" Кирил Андонов изрази надежда, че каръкът ще бъде счупен, като се надява това да стане още в следващата среща на маричани с "Евроколеж" идната събота. "Крайно време е да счупим каръка и да започнем да вкарваме положенията, които създаваме. Рано или късно това ще стане. За загубата сме си виновни ние - след толкова пропуски... Иначе момчетата играха добре." - коментира Андонов за фейсбук страницата на "Марица" веднага след двубоя.

След изиграването на съботните срещи от шампионата "Марица" дели 10-12 място във временното класиране с тимовете на "Ураган" и "Черноморец" с по 8 точки.
В следващият кръг "Марица" приема "Евроколеж" в поредното регионално дерби през този сезон в Югоизточна "В" група. Срещата е на 26 септември от 17 часа на стадион "Марица".

Марица: Димитър Георгиев, Петър Димитров, Илиян Енчев, Мирослав Пушкаров, Георги Неделчев, Красимир Иванов, Пейо Батинов, Георги Стефанов, Запрян Запрянов, Ирфан Юсеинов (Венцислав Гюзелев), Любомир Цеков (Георги Арабаджиев)







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бургазлия свири мач на Марица в четвъртък
Марица показа головете от мача със Струмска слава
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: