ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (25) | Вчера (9)
БФС: Няма скандал, реферът уточнява статистиката
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:23 / 19.08.2015Коментари (4)3008
©
Скандал няма, четвъртият съдия на мача Литекс - Пирин Ивайло Милков не е залагал по време на двубоя. Просто системата на БФС е сходна с тази на голям букмейкър, а реферът е уточнявал статистиката от срещата за протокола. Моментът бе уловен от телевизионните камери.

"Няма никакъв скандал, няма нужда да вкарвате напрежение. Системата е заключена, никой рефер или длъжностно лице не може да влезе в който и да било сайт на букмейкър. Истината е, че на въпросния кадър арбитърът уточнява статистиката от мача", каза пред Topsport.bg пресаташето на БФС Йордан Грозданов, упълномощен от ръководните фактори във футболния ни съюз.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Офицялния мач репорт се попълва по записките на главния рефер. Това е неуспорим факт! Информацията която се преобразува под формата на статистика е от първа ръка посредством отсъжданията на садията и неговите записки. Статистиката която Бет365 получава за свойте залози на живо идват от скаути отразяващи дадена среща от прес центровите на стадйона или от самите трибуни. А сега се замислете коя информация е по коректна. Тази от записките на съдията или тази на неофицялно лице наето от даден букмейкър. Каква е логиката четвъртия съдия да сравнява статистика от страна която стравнява своята статистика след мача от ОФИЦИЯЛНИЯ мач репорт с идеята да я коригира , поради допустимата вероятност скаута да допусне грешка или да не е видял дадено отсъждане.
+4
 
 
"Системата е заключена, никой рефер или длъжностно лице не може да влезе в който и да било сайт на букмейкър."Стига бе само Вие нямате достъп до хазартнте сайтове, от одавна се знае и от малките деца включително, че залагането въпреки измисленото ограничение за територията на България върви с пълна сила. Стига сте замазвали очите на феновете с плоски оправдания. Вие сте едни евтини духачи на Перуката. Не знаех, че статистиката от срещата за протокола се вади от БЕТ365. Измекяри гадни разбихте футбола в Българя!
+3
 
 
Подла лъжа. Статистиката на БФС се купува от външен статистик който дава гаранции за корекност на същата. Уточнявал е да но коефициентите май ...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев с обичайна глоба от БФС, "черно-бял" любимец пропуска мача с ЦСКА-София
Благотворително картинг състезание в Пловдив в памет на Аертон Сена
Фенове показаха кой е човекът, изградил борбения гладиаторски дух на Спартак
Керкез и Попето за мача с ЦСКА-София: Битка, като никоя друга!
Страхотен успех! Димитър Кузманов победи петкратен шампион от Големия шлем
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: