ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (8)
Официално: Левски подписа с бившия спонсор на Ботев
Автор: Екип Plovdiv24.bg 12:13 / 31.07.2015Коментари (7)2789
© levski.bg
VIVACOM ще бъде официален спонсор на ПФК "Левски". Управителният съвет на телекома взе единодушно решение да подкрепи легендарния отбор в рамките на следващата календарна година. "Сините" ще излязат с логото на VIVACOM на тениските още в утрешното дерби с Лудогорец. Повече детайли за спонсорският договор ще бъдат дадени през месец август.

Решението за спонсорство на ПФК "Левски" е част от дългосрочната политиката на телекома активно да подкрепя българския спорт. VIVACOM и футболният клуб планират да реализират заедно редица интересни активности за феновете на най-обичания спорт в България. Като част от съвместното партньорство ще бъдат осъществени общи проекти във и извън рамките на терена, с фокус върху ползите от спорта и позитивните емоции, които той носи.

Развитието на младежта и спорта е една от основните посоки в социално-отговорната политика на VIVACOM през последните няколко години. Спортните достижения са едни от най-вълнуващите поводи за национална гордост и VIVACOM като единственият български телеком и занапред ще продължава да подкрепя българския спорт - както в името на спортните победи и достижения, така и за развитието на младежите и децата в България.

"Изключително съм щастлив, че VIVACOM ще подкрепи един от най-обичаните български клубове. Футболът събира хората, обединява ги, дава им повод да общуват по между си чрез споделените преживявания. Такава е и мисията на нашата компания - да осигуряваме възможност за комуникация, но чрез технологиите. Ето защо вярваме, че съвместното партньорство ще е полезно и за двете страни, ще ни обогати и развие и ще ни даде шанс заедно да реализираме интересни инициативи за всички почитатели на спорта", сподели Александър Грънчаров - заместник-председател на Управителния съвет и Главен маркетинг директор на VIVACOM.

"За нас е чест, че VIVACOM става партньор на ПФК "Левски" в изпълнение на амбициозната ни програма да преследваме върха и да върнем позициите си на най-популярен и успешен клуб в последното десетилетие. Надявам се, че с нашето партньорство ще издигнем авторитета и на двете страни, така че да покорим всяка поставена пред нас цел и задача. Вярвам, че успехът ще е водещ в нашето партньорство", заяви от своя страна изпълнителният директор на ПФК "Левски" Константин Баждеков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 31.07.2015 г.
+3
 
 
Велчеви, дано скоро ви видя следствени и в затвора! Юпита-мупита - само мръсотийте и далаверите са ви в главите. Мизерници излязохте, зомбита - особено единият - вижте го в очите.
-5
 
 
Колко по елегантно стои този надпис отколкото на насрано-жълтото.
+4
 
 
Има ли друга промяна в обстоятелствата, извън модела КОЙ! Батков отстъпи безвъзмездно акциите, или го принудиха да ги отстъпи на Иво Тонев, който се спряга за подставено лице на ББ, и на адвоката на Пеевски, за който пък Цветан Василев каза, че чрез него Пеевски е искал да му прехвърли безвъзмездно акции от различни предприятия, както и на още едно лице, за съжаление пловдивчанин! Случайно Виваком отказва да поднови спонсорския договор с Ботев, и случайно става спонсор на Левски! ББ попита, какво общо има той с модела КОЙ! Вярваме му, но не знаем какво да правим с тази наша вяра!
+5
 
 
Социално отговорната политика, за която говорят от Виваком, не се ли изповядваше и досега! Кое е новото обстоятелство, поради което не подновиха спонсорския договор с Ботев, а го прекратиха, и сключиха такъв с Левски!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Безплатни тренировки и много награди днес на празник в район "Тракия"
Цяла България страда заради Григор Димитров
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: