ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Играч на Ботев дал съгласие да играе за ЦСКА във "В" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 13:23 / 28.06.2015Коментари (1)7317
© Plovdiv24.bg
ЦСКА стяга гръмка селекция за предстоящото си участие във В група, съобщава в. "Тема Спорт". Христо Янев, който ще е новият старши треньор, вече води разговори за привличането на редица футболисти, сред които има много интересни и известни имена. Твърде вероятно е ЦСКА да събере такъв отбор за третия ешелон, който да се окаже по-силен от доста състави, които ще играят в елита. 

Преминаването на червените през трета и втора дивизия ще е само формалност. Сред новите попълнения може да са Владислав Романов, още поне двама от Локо София, много актуален играч от Ботев Пд и ред други любопитни имена. От настоящия състав на ЦСКА преговори за оставане в тима се водят с Валентин Илиев, Тунчев, Галчев и други. За изпълнителен директор ще бъде назначен Пламен Марков, който вече е имал среща с Гриша Ганчев.

Първата тренировка ще е във вторник или сряда, след което отборът ще замине за лагер в Тетевен. В треньорския щаб на Янев влизат бившите му съотборници на "Армията" Владо Манчев и Ивайло Петров-Пифа. Манчев бе част от екипа на Галин Иванов през пролетта. Изпълнителен директор пък ще бъде Пламен Марков. 

Вече са проведени разговори с редица футболисти. Сред тях са и двама, които през миналия сезон носеха екипа на Локомотив София - крилото Владислав Романов и централният бранител Александър Бранеков. Те са юноши на ЦСКА, като първият е много близо до завръщане на "Армията", а вторият в момента е на проби в Шотландия, като има оферта и от Левски. 

В селекционните планове на възраждащия се ЦСКА попада и много любопитно име на футболист на Ботев Пловдив, който вече е изявил желание да облече червената фланелка. Правят се опити в отбора да бъдат задържани няколко от опитните играчи като Валентин Илиев, Тунчев и Галчев. В състава ще има и няколко юноши на клуба като Чапаев, Чорбаджийски, Петър Витанов, Васил Попов и Радой Божилов. Твърдо остава вратарят Анатоли Господинов. ЦСКА ще бъде подсилен и от юноши на Литекс. Не е изключено червената фланелка да облече головата машина Тонислав Йорданов. 
Още по темата: общо новини по темата: 285
09.10.2015
09.10.2015
01.10.2015
25.09.2015
24.09.2015
22.09.2015
предишна страница [ 1/48 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 28.06.2015 г.
+1
 
 
А, аз дадух принципну съгласиету си да ръбота в Маиркосовт сам Билката Гйейчу ми са убади, ма са кулибая чи искам 20 хилки зъплата, пак онйъ ми придлага саму 12...
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Националите се завърнаха в Ботев, обявиха дали Секулич и Мертенс ще играят
Феновете на Ботев обявиха събраните средства за глобата на Попето
Двама от Ботев титуляри за Литва при две загуби
Черно море идва в Пловдив със свито сърце! "Моряците" мачкат във Варна, но какво се случва при гостуванията?
Лудогорец към Неделев: Не се предавай!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: