ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Марица започна подготовка за новия сезон с група от 24 футболисти
Автор: Екип Plovdiv24.bg 21:37 / 24.06.2015Коментари (0)2692
Днес отборът на "Марица" започна подготовка за новия сезон. В 18 часа на терена на стадион "Марица" ст.треньорът Кирил Андонов и помощникът му Васил Кръстев изведоха група от 24 футболисти. 

Така "Марица" отново спази традицията да започва своята подготовка преди всички останали отбори. В групата имаше доста нови футболисти, като някои от тях са на проби, а с други е постигната договорка да са част от състава на тима през новия сезон. 

Йордан Влашки, Даниел Спасов, Християн Христев, Асен Кочев, Светлозар Барашки, Димо Хаджиев, Йълмаз Сюлейман, Стойчо Бебелеков и Георги Георгиев са играчите, които бяха част от състава през изминалия сезон и днес подновиха тренировки. 

Новите имена, които днес започнаха подготовка са Илиян Енчев, който идва от "Оборище" (Панагюрище) и е юноша на "Марица", Красимир Иванов от "Гигант" (Съединение) - юноша на "Марица", Динко Михайлов от "Спартак" (Пловдив) - юноша на "Ботев", Запрян Запрянов от "Локомотив" - юноша на "Локомотив", както и вратарят Димитър Георгиев от "Ботев" (Гълъбово), който също е юноша на "Марица". 

Някои от изброените са били част от "Марица" в миналото и сега се завръщат в "Кършияка". В днешната група имаше и доста млади футболисти, на които е даден шанс да се докажат в предсезонната подготовка и в последствие да останат в редиците на "Марица". 

В добро настроение футболистите направиха едночасово занимание. Очаква се към тима да се присъединят още нови футболисти, както и такива, които по различни причини не са успяли да присъстват на първата тренировка и ще започнат занимания в последствие.

До този момент има уредени две сигурни контроли - първата на 30 юни срещу "Поморие" в Сопот, където новакът в "Б" група е на подготовка и на 18 юли срещу друг тим от "Б" група - "Ботев" (Гълъбово) в Гълъбово. За останалите контролни срещи все още се водят разговори, като желанието на щаба на "жълто-сините" е те да са срещу съперници от "А" и "Б" група.

До представянето на отбора, което вероятно ще е в края на юли, ще бъде доставена и новата екипировка на тима, която ще е с марката "Спортика". Започват и ремонтни дейности по стадиона, които ще бъдат завършени до началото на шампионата в Югоизточна "В" група.







Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Бургазлия свири мач на Марица в четвъртък
Марица показа головете от мача със Струмска слава
Шанс за Марица! Струмска слава с много проблеми преди визитата в Пловдив
ПФК Марица: Подкрепете отбора в тежкия домакински двубой!
Марица с два много важни мача, от тях ще стане ясно бъдещето
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: