ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Зума оптимист за бъдещето на Локо: Тази мъка няма да я изживеем отново
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:25 / 19.05.2015Коментари (23)6953
© Plovdiv24.bg
Почетният президент на Локомотив (Пловдив) Христо Бонев е оптимист за бъдещето на клуба, пише "Тема спорт". Той е категоричен, че само обединение на всички, които обичат "черно-белите", ще води отбора напред.

"Най-важната цел за този сезон бе изпълнена - Локомотив се спаси от изпадане. Нещо, в което не съм се съмнявал. Трябва да благодарим на сдружението "Бъдеще за Локомотив", което преди година се бореше да вземе акциите и съумя, колкото му позволяваха възможностите, да издържа клуба до зимата. Хубаво е, че беше създадено друго сдружение - "Обединение за Локомотив", което се надявам, че ще вдигне отбора", коментира Зума.

"Не вярвам някой друг клуб да е имал проблеми като нашите, но се радвам, че не се предадохме. Още отсега трябва да започнем да мислим и работим по изграждането на новия състав. За мен по-важно от всичко е нашите фенове да се обединят, да си подадат ръце, защото Локомотив е над всичко", допълни още бившият национален селекционер.

"Ще се радвам, ако основните футболисти като Мартин Камбуров, Янко Сандански, Спас Делев, Дани Кики, Бирсент Карагерен и другите останат. Те вече няколко месеца играят без заплати и показаха, че парите не са всичко и че уважават Локомотив. Затова никой не може да им се сърди, ако си тръгнат. Това е тяхно право. Те ще преценят, в зависимост състоянието на клуба, какво да правят. Аз обаче съм оптимист за бъдещето и съм убеден, че тази мъка няма да я изживеем отново", завърши легендата на Локомотив.

Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (4)
на 19.05.2015 г.
+1
 
 
Целта е изпълнена и бат Зум пак е тук. Добре дошъл бат Зуме и новото сдружение се радва,че ги подкрепяш и те чакат на стадиона. И не забравяй да кажеш каквото имаше да казваш,те онези ги няма вече.
-3
 
 
Марто по всяка вероятност ще стане голмайстор,а вие ?????Сезонът ви е по-нулев и от нашия.Прав е Зума,ще има да чакате да ни видите в положението което бяхме тази година...ако че играчите ни вторият сезон не играха,както го правиха през есента.Гледайте си отбора,не ви е розово положението.И очаквайте още добри новини за Локомотив.Само Локо!!!
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
+6
 
 
Тоя, пак ли почва приказката за 10-те дни?Стана, като Симеон с неговите 800 дни.......
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 19.05.2015 г.
+2
 
 
Зуме, кога кацат арабите, че не чух в интервюто?
+3
 
 
Зулуме колко години си на ясла на този отбор и колко манги гушкаш месечно за тоя дето духа и клати дърветата защо не върнеш поне половината пари и да помогнеш на отбора или е по приятно само да взимаш а да не даваш като кърлеж си се впил в финасите на отбора добре че поне узуна се махна от боцката да не смуче още от отбора но ти няма да се махнеш докато не унищожите локото защо ли ти се връзват на приказките дано да е вярно това което говориш но на дали
+3
 
 
Супер! Когато лигендътъ се появи да обяснява нещо с бодряшко - комсомолски патос -на всички е ясно, че положението е тотално забатачено и може би има нещо за доокрадване. Само да припомня- че след десет дни идвал новия спонсор, че арабите идваха за импираторъ,че турците идваха за не знам си кой си и т.н. и т.н.А това са все реплики не на жАлтите, а на лигендътъ.А ако това ви е лигендътъ-да лъже оп безсрамно и от дърт мангал, какви ли са верните фенчета като джако....
+6
 
 
изкочи от нафталина и се запъти към хранилката!!!!! Останаха ли будали да вярват на легендата?!!!
+8
 
 
Бате Зума нали щеше да говориш след края на първенството, да кажеш някои истини, това ли беше ?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Дубълът на Локо с домакинство на стадион "Пловдив"
Томаш изгледа внимателно двете асистенции на Бирсент Карагарен
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: