ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Ботев ще налага млади ирачи от школата през новия сезон
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:23 / 10.05.2015Коментари (40)7286
©
Ръководството на Ботев взе решение за развитието на Клуба през новия сезон. За целта "канарчетата" ще започнат от сезон 2015/2016 налагането на млади играчи от школата в мъжкия отбор.

"На разширено заседание на ръководството на ПФК "Ботев", проведено на 08.05.2015г., бе детайлно обсъдена ситуацията, в която се намира Клубът към настоящия момент.

В председателстваната от президента Иван Джиджев среща участваха и директорът на ДЮШ Николай Киров и старши-треньорът Петър Пенчев. Подробно бе обсъден основния състав на представителния отбор за следващия сезон.

Потвърдено бе разбирането, че през новия сезон селекцията и начинът на работа в Клуба, и в частност в представителния отбор, ще бъдат подчинени на политиката на налагане на млади състезатели и изграждане на представителен мъжки отбор предимствено от собствени кадри.

Ръководството на Клуба гласува доверие за провеждане на тази политика на настоящия треньорски щаб и предложи удължаване на договорите на Петър Пенчев и неговия екип", се казва в съобщението на "жълто-черните" в официалния сайт на клуба.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
-1
 
 
И през новия сезон ще бъде като стария...ботяфъ ще е боксова круша.
+3
 
 
Бъдещето принадлежи на младите.Имайки в предвид бюджета е съвсем нормално да разчитаме на млади надежди.Целите няма да бъдат за сега високи,но е по- хубаво да гледаш как юношите се раздават за да се докажат,пред псевдозвезди разхождайки свещеното райе.
+9
 
 
На всяка цена не трябва да изпускаме без пари играчи.Балтанов,Николов,Огнянов,Златков,Гамаков,Цв
етков,Филипов,Даната дано успеем да запазим част от тях поне.
на 11.05.2015 г.
-8
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (3)
на 11.05.2015 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
+2
 
 
Всеки, който има някакви претенции, моля да изкара 200 лв. и да стане пълноправен член на Сдружението. О, да. И на 12-ти е добре дошъл в хотел Империал да зададе въпросите си.
0
 
 
По принцип това е добре, но както се вижда само на мускули не става!Школата ни е добра нооо--не чак дотам че юношите ни да играят за представителният тим на Ботев !Затова -уважаемо ръководство -постарайте се да запазите основните играчи като-Адам,Иршак,Огнянов!Опитайте да пуснете Колежа за да видите как ще се напълни!Искрени пожелания от истински фен!
-1
 
 
Не искам никого да плаша или депресирам, но най-вероятно след 2 години и ние, и вие, ще правим пловдивско дерби в Б група. Натам отиват нещата. При вас тепърва ще изплуват мизериите, оставени ви в наследство от Мустака. Ще видите, че нищо не ви е построил с негови пари, всичко е било на кредити, които ще трябва да се връщат. За съжаление, не виждам светлина в тунела за пловдивския футбол.
+5
 
 
Някои наши фенове не одобряват финансовата политика на клуба. Основен акционер в момента е Сружението на феновете. Колкото повече членове има сдружението, толкова по-високи заплати ще се плащат. Това ще е така, докато не се появи нов акционер. Това е реалността. Желанието е различно, разбираемо е!
-4
 
 
така както е тръгнало пак ще си има дерби Ботев-Локо само, че в "Б" група :)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Разкриха част от хореографията на бултрасите за мача с ЦСКА-София
Ботев може да загуби седмата позиция
На този ден преди 1 година: Всички говореха за Ботев и Пловдив
Ботев пусна още билети за мача с ЦСКА-София, бройките са ограничени
Юноша на Ботев с нов гол за Несебър при трудно гостуване
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: