ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Камбуров: Ако ситуацията не се промени, напускам през лятото
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:12 / 28.04.2015Коментари (20)6248
© Plovdiv24.bg
Голмайсторът и капитанът на Локомотив Мартин Камбуров заяви в интервю за "Зона спорт", че ако ситуацията в "черно-белия" клуб след края на шампионата не се промени, то той най-вероятно ще напусне отбора.

"Ако ситуацията не се промени, то след края на шампионата, повечето ми колеги ще напуснат. Аз не искам да играя в отбор, в който ще бъдат привличани футболисти със спорни качества, и в който отново ще се гради тим в движение. До лятото ще изкараме, но проблемът не са нашите заплати, а цялостната ситуация в Локомотив. 

Настоящите ръководители не са виновни, те имаха намерение да издържат клуба до Нова година и го направиха. Бяха получили обещание от бизнесмени и Пловдивската общественост да им помогне. Те обаче бяха излъгани. 

Аз искам да завърша кариерата си в Локо, но в момента съм разколебан. Нямам оферти от други отбори, но не ми се спира с футбола, чувствам се добре, нямам контузии и съм горд, че наредих името си до най-великите голмайстори в "А" група", коментира Камбуров.
Още по темата: общо новини по темата: 220
14.10.2015
13.10.2015
30.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
29.09.2015
предишна страница [ 1/37 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
с .. . с. с.с .с с. с.с
0
 
 
Камбуре ей това не ти харесвам Стане ли напечено започваш да се огъваш. Последния мач срещу Черно море за първенството повече викаше от колкото играеше, разбирам че мач с мач не си прилича ама това не ти прави чест. Кротни се малко и започни да играеш да обединяваш отбора. НАЛИ СИ КАПИТАН. ИНАЧЕ САМО ЛОКО ОЛЕ.
0
 
 
Скоро май ще ходят да се молят на Коко Динев. Пластмасовата глава освен криви акъли защо не даде някой лев, има кумец мултимилионер.
0
 
 
Не само аз, но и много други не приеха методите на т.н. потници, а всъщност това са инспирирани от едно лице с пластмасова глава наемници, които копаха гроб на терена, палиха тревата, издигаха транспаранти против собственика, докарваха му зорлен наказания...Въобще, гнусна работа... И съм казал, че няма да стъпя на стадиона, докато настоящите владеещи акциите не се извинят и не обявят, че се разделят безвъзмездно с тях....
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.04.2015 г.
+3
 
 
В Далиен питали за теб, пак... Ох, не било в Китай, а в с.Оризово, извинявай..
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 28.04.2015 г.
+3
 
 
Ку.ва си беше и такъв си остана, Марто! Бягай далече от Пловдив, мизерник!
+5
 
 
Недей,има...още...пасти...да..ядеш,след...мачовете
...със...,,СИМВОЛА...НА..Пловдив,,
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
-4
 
 
Футболисти, колкото щеш! Важното е Локомотив да се сдобие с адекватно ръководство, което да предостави нормално бъдеще за съществуване на клуба! Всичко друго са глупости! Голяма работа, че си тръгвали тоя и оня! Видяхме ги всичките, колко могат! и Треньори и футболисти и ръководство! Има ли адекватно ръководство ще има и стабилност и бъдеще! Тези в момента не стават освен за лидери на фракция! За да да управляваш клуб като Локомотив Пловдив не са нужни само пари, а и умения за адекватно управление и събиране на екип от хора, които да работят професионално! Това се отнася за всички ФК у нас! В момента има желаещи да поемат управлението и е редно да им се даде възможност! Със сегашното статукво отдавна се разбра, че не става нищо, освен дълбане на дъното! Крайно време е Локомотив Пловдив да се изчисти от Узуновци, "милеещи за локото" и техните клакьори, защото така този славен клуб изчезва! Има адски много локомотивци в България и чужбина, които искат да дават сериозни суми за любимия си клуб, но нямат никаква сигурност и гаранция за това, къде ще отидат парите им! Крайно време е за промени и то от дъно!
+4
 
 
Сакън, кой ще натъкмява мачовете тогава?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Императора: Бараж Локо - Ботев ще е черешката на тортата, "канарите" са на финал за Купата
Подарък мляко за феновете на Черно море - Локо
Крушарски осъществи поредна мисия: Локомотив Пловдив отвъд всякакви граници!
Шотландски гранд също се нареди на опашка за новата звезда на Локо
Акрапович е готов да спасява Левски! Агенти го предлагат на Сираков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: