ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Мартин Камбуров: С тази игра няма да бием дори и отбор от "Б" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:17 / 21.03.2015Коментари (17)5185
© Plovdiv24.bg
Капитанът на Локомотив Мартин Камбуров бе видимо недоволен от представянето на "смърфовете" в мача срещу Славия, загубен от пловдивчани с 0:3.

"Изчакваме да свърши първенството, за съжаление. Колкото и да си говорим в съблекалнята, от една година е караме само на мускули и на някаква мотивация, така футбол не се играе. Марек и Хасково се представят добре и ако играем по този начин, нищо добро не ни чака", сподели Камбуров.

"От това, което видяхме, ние няма да можем да бием Хасково и Марек, дори някой отбор от "Б" група, камо ли нещо да направим за купата. И като спечелим купата, какво? Ще играем с Ювентус, айде малко по-сериозно", каза още той.

Още по темата: общо новини по темата: 13
23.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
21.03.2015
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Нали се обяви за "герой", като не остана в ЦСКА и дойде да спасяваш Локото.Стана за смях.
+1
 
 
Че ти като капитан на този отбор какво играеш бе прудлъо? Само разкарваш фланелката из терените. С какво си помогнал на своите саотборници за да излезете от кризата? Повече от ъасно е че ще изпаднете в "Б" група. Но за едно си прав. С тази игра и от там ще изпаднете. наъ-добре ще е да се объави фалит и да се започне на чисто от "В" групите. С това "раководство" никоъ сериозен бизнесмен нъама да доъде да поеме отбора. Това тръабва да ви е ъасно. А ти спри с тези изгазени прически дето ги показваш, защото ставаш за смъах пред хората.
+4
 
 
а ти не си ли част от тази игра, бе интигант?! И при Коко правеше номера и сега пак. Айде разкарай се вече от Лаута и вземи Бонев, Узунов и гнусните потници - всичките 20 човека виновни за разбиването на отбора!!
+3
 
 
КОЙ ПРОФЕСОР ТЕБЕ ЩЕ ТЕ СКЪСА? С ТОЯ КРАК, И ТАЯ РОКЛЯ КЪСА....ХОХОХОХОХОХО...
+2
 
 
Мартине нищо не играеш това е истината 5 мача си хал хабер
-4
 
 
МАРТИНЕ к**во ЗАЩО ПРОДАДЕ МАЧА НА ЖЪЛТОЧЕРНИТЕ МЮСЮЛМАНИ ЗАЩО ЗАЕДНО С ЛИЛЧО ПЕНЧЕВ И ЦВЕТКОВ СЛАГАХТЕ ПАЧКИ НА ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ 0:2 В АПАРТАМЕНТА НА БРАТ ТИ ТОНЧО КОЙТО ТИ МУ КУПИ КАТО ИГРАЧ НА АСТЕРАС ТРИПОЛИС ЛИЛЧО Е КАЧИЛ ВСИЧКО ВЪВ ФЕЙС БУК ПРОФИЛА СИ ТОНЧО Е ЧОВЕКА НА КОЦЕ МАЦА ДОБРЕ ЧЕ ИМА ИНФОРМАЦИЯТА И НИЕ ИЗКАРАХМЕ НЯКОЙ ЛЕВ ПОВЕЧЕ НЕ ГОВОРИ ГЛУПОСТИ
+10
 
 
ииии,тъкмо арабите идваха утре да дадат милиони за теб, импираторе,и то ко стана ся? Ти направо ги отказа..Ами оня ,дет струвал 300 иляди евро-той игра ли,той има ли мотивация?
на 21.03.2015 г.
+9
 
 
Много внимателно прочетете буфери какво е казал Свиленградския кифон! От една година я караме само на мускули и мотивация а така футбол не се играе. Айде сега ако имате нещо между ушите си отидете и го попитайте защо преди една година когато не се играеше само на мускул а всичко си бе наред и локо бе в горната половина същия този император напусна клуба и каза,че ще се върне чак когато се махне Коко! Незнам Коко какви мачове е нареждал,но сигулно ги е нареждал във ваша полза да завършват понеже макар и да завършвахте на 20 точки от Ботев все пак бяхте сред стабилните отбори в групата! Та за това наистина незнам,но със сигурност знам едно нещо и то е неоспорим факт. Такъв президент като Коко никога не сте имали ама никога! Коко направи в пъти повече от Жоро праха и повече от всички останали взети заедно:Гиговци,Жинипотоци,Филчовци,Зекита,Назифи,Х
алифи,Галки и магаренца. Този човек се върна и дори когато го оплюхте а после отидохте да лижете наплютото,но повече няма да ви помогне! Незнам защо нашите толкова се надяват да изпаднете и с какво това ще помогне на Ботев. Не вярвам да изпаднете и не защото сте по-добри от Марек а напротив ами просто кръговете няма да им стигнат. Но вие мислете от сега как ще започнете следващото първенство и ако го започнете какво ще правите там. Може да се помолите и на Магарешки все пак идват избори а той може да бутне и трибуна Спортклуб и тогава стадиона ви ще се пръска от всякъде и освен това няма да е вече полумесец а тире!
+11
 
 
Видя ,че със пасти не става, премини на баклава и ще имаш успех, императУре
+13
 
 
С тази игра не става нали Марто но кой я прави такава аз или вие.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Легендарен отбор от Бундеслигата следи играч на Локо! От "Лаута" искат 3 млн. евро
Наш национал: Локо (Пд) играе най-стойностния футбол в България
Изборът е направен! В Локо решиха къде ще проведат лятната подготовка
Фенклубът на Локо с емоционални кадри на фона на "Радост и тъга"
17-годишен талант тренира с представителния отбор на Локомотив
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: