ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Берое ще гони задължителни три точки срещу Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:59 / 28.02.2015Коментари (3)2852
©
Берое ще играе за задължителни три точки срещу Локомотив (Пловдив) на стадиона в Стара Загора. Двубоят е днес от 14:00 часа и на мача домакините очакват над 5000 запалянковци.

Мачът е от стратегическо значение за старозагорския тим, който при евентуална победа ще бетонира мястото си в първата шестица.

Две промени се очакват в титулярния състав на Берое, а треньорът на тима Петър Хубчев няма да изневери на традиционната си схема 4-5-1.

В състава се завръща след изтърпяно наказание в халфовата линия Георги Костадинов. Вместо наказания литовец Валдемар Боровский по десния фланг на отбраната ще играе Атанас Зехиров. На вратата ще бъде Макенджиев, пред него в защита са Иванов, Зафиров и Петев отляво. В халфовата линия освен Костадинов ще играят Елиаи и Джоман, по крилата ще действат Керкар и Гади, а на върха на атаката ще бъде Жуниор Мапуку. Заради контузии двубоя пропускат Димо Бакалов и Георги Андонов, а литовецът Валдемар Боровский ще изтърпява наказание от една среща.

"Черно-белите" пък ще излязат в Стара Загора с едно наум за предстоящия реванш за Купата на България срещу Локомотив (Сф) на 4 март.

Пловдивчани взеха аванс срещу "червено-черните", записвайки победа с 2:1 на "Лаута" и ще се опитат да излязат крайни победители от 1/4-финалния сблъсък със съименника от столицата. Въпреки това от "Лаута" в никакъв случай не са отписали гостуването в Стара Загора, но е възможно треньорският тандем Христо Колев - Петър Пашев да реши да съхрани част от силите на звездите си. Не е изключено на резервната скамейка да останат някои измежду Янко Сандански, Спас Делев, а със сигурност на нея ще седне лидерът на тима Мартин Камбуров, който след мача с Локомотив (Сф) се оплакваше от травма в глезена.

Кадровите проблеми в състава на Локомотив са свързани с наказанията на Здравко Илиев и Диян Молдованов, както и на младока Христо Стамов, който пък е контузен. В отсъствието на Мартин Камбуров на върха на атаката Христо Колев е принуден да пусне Бранимир Костадинов, който срещу Локомотив (Сф) се появи за 30-ина минути, но изуми с безумните си отигравания.
Още по темата: общо новини по темата: 12
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
28.02.2015
27.02.2015
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Цъкам минуси на буферите :)
на 28.02.2015 г.
+5
 
 
Надупването на лаутарите в Ст.З. е потресаващо.... А великия треньор ги е наредил все едно е учител по физическо,а не професионалист!
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 28.02.2015 г.
+6
 
 
Ще ви скъсат трътките марулите!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Повече от 6 години Локо няма победа на "Тича"! Ще свърши ли тази серия утре?
Радост на "Лаута"! Капитанът на Локомотив подписа нов договор
Черно море се надъхва за мача с Локо
Синът на Кривия отново тренира с мъжете на Локо, отлична новина за Евандро
Фенклубът на Локо към Хоркаш: Ела на стадиона, за да получиш изпращането, което заслужаваш!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: