ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (26)
Президентът на Славия: Три-четири клуба в България редят мачове
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:42 / 11.12.2014Коментари (7)3092
© pfcslavia.com
Има поне три-четири български отбори, които участват в уговаряне на мачове. Клубовете са от "А" и "Б" група. Това заяви Венцеслав Стефанов. Президентът на Славия се включи по телефона от чужбина в предаването "Добро утро, България!", за да коментира акцията на полицията срещу "черното тото".

Ето какво каза Стефанов за скандала:

"Няма основания да се разследват мачове на Славия. В отбора няма футболисти, които могат да се поддадат на подобно влияние. И преди съм го казвал - трябва да се бръкне надълбоко. Ама надълбоко наистина. Защото не са футболистите главните виновници. Име едни, които с компютрите обикаляха по мачовете на юношите преди две години. Доколкото разбрах са били прикачени към някакви букмейкъри от Азия. Започват да корумпират децата още от съвсем ранна възраст. Мой треньор ми е казвал - първото полувреме играят на максимум, а през второто спират и чакат да им вкарат по пет-шест гола. По нареждане от някой отстрани.

Полицията горе-долу е наясно за какво става въпрос. Доста време са работили по тази схема. За да разпитат собствениците - трябва да имат факти. Защото никой няма да си признае за черно тото. Българската полиция и футболният съюз не могат да разберат къде и какво е залагано и точно затова е нужна намесата на Интерпол и чужди служби.

Чул-недочул в случая няма да е от полза. Трябват факти. Като чета кои са задържани - има национали, има уважавани от мен футболисти. За да пристъпи полицията към тази крайна мярка - трябва да има нещо черно на бяло. Не очаквайте от мен да казвам имена, това е работа на полицията, нека си свърши работата. А черно тото има по целия свят. Не само в България. Да не се слагаме на първо място. Лошото е, че закъсняхме малко. За да се удари по черното тото първо трябва да се ударят нелегалните букмейкъри. Те карат футболните хора да правят простотии. Има купища варианти - да направят картони, дузпи, 15 корнера, всякакви щуротии.

Иначе при мен са идвали футболисти от други отбори. Като ги питам защо се махат от там, те казват - не искам, има някои неща, които не ми харесват. Казвали са ми достатъчно защо не искат да играят в тези отбора. Има поне три-четири такива отбора. От "А" и от "Б" група са. Когато стана проблемът с юношите, ставаше въпрос за отбори от "Б" група".

Още по темата: общо новини по темата: 39
21.01.2015
31.12.2014
25.12.2014
24.12.2014
23.12.2014
17.12.2014
предишна страница [ 1/7 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
Този няма и да го коментирам, това е пример за гнусно безсрамие. Аз самия мога да му кажа на тоя че децата са най-малко виновните в тази ситуация. Първия виновник (само в клуба) е собственика, после треньора и децата са последни, като за мен 99% от тях са и невинни. Никое, никое дете не играе футбол, слагайки парите на първо място по важност. Не сме първи в света по черно тото но сме трети по забавени заплати след Гърция и Хърватия и трети по играчи получили предложение за манипулация на мач, след Казахстан и Гърция. http://www.economist.com/news/international/21581724-football-clubs-can-easily-be-used-stealing-machines-here-instruction-manual
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 11.12.2014 г.
+3
 
 
Ох, милият той - чиста водица, ненапита!
Цъкам минуси на буферите :)
на 11.12.2014 г.
-1
 
 
Локо Пловдив,Локо Пловдив У21 -ето ги два от отборите.
+6
 
 
"Три-четири клуба в България редят мачове". И видиш ли точно Славия не е сред тях.
+6
 
 
"Мой треньор ми е казвал - първото полувреме играят на максимум, а през второто спират и чакат да им вкарат по пет-шест гола. По нареждане от някой отстрани." - я да видим, ти подаде ли сигнал в полицията... ако не си - по закон ти си съучастник!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Душан Керкез след мача със Славия: Всички говорят за ЦСКА!
Преди мача на сезона: Ботев загуби от Славия на "Колежа"
Много специален мач за капитана на Ботев днес
Ботев следи млад нападател от Хърватия
Артур Платек: Аз доведох Попов и Конте, целта е да сме шампиони
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: