ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (7) | Вчера (8)
Лудогорец пуска жалба срещу Георги Кабаков
Автор: Екип Plovdiv24.bg 10:14 / 29.09.2014Коментари (5)3158
© Bulphoto
Шампионите със сериозни претенции към пловдивския абитър
Ръководството на Лудогорец е обяви­ло, че ще внесе жалба срещу съди­ята на дербито с Левски Георги Кабаков. Въпреки че след загубата с 2:3 на "Герена" треньо­рът и шефовете на "орлите" акценти­раха върху играта на своите футбо­листи, а не върху реферите, те ще изразят сериозни претенции от наро­чения преди мача за "техен" арбитър.

В протеста основна тема ще бъде из­гонването на Жуниор Кайсара с директен червен кар­тон още през пър­вото, полувреме. Освен това от Лудогорец смятат, че и капитанът на Лев­ски Владимир Гаджев е трябвало да бъде изгонен зара­ди грубо влизане в краката на Моци. Намеква се и за немаркирана игра с ръка на Борислав Стойчев в наказателното поле на до­макините.

В същото време обаче не е изклю­чено Дисциплинар­ната комисия да се самосезира и да разгледа видеозаписа от мача, за да прецени дали тряб­ва да наложи нака­зание на Светослав Дяков и Козмин Моци. Капитанът на Лудогорец Све­тослав Дяков най-вероятно ще бъде санкциониран сери­озно и напълно зас­лужено заради грозната си пос­тъпка в 79-ата минута. 

Тогава хал­фът на "орлите" наплю Борислав Стойчев. Това стана секунди след ка­то Вандерсон нама­ли 2:3 и Валери Домовчийски удари с лакът Козмин Моци при едно единоборство пред наказателното поле на гостите. Именно при последвалото спречкване на иг­рачите от двата тима Дяков наплю за­щитника на "сини­те". Реферът Георги Кабаков, към кого­то имат претенции и двата отбора за­ради отсъжданията му, показа само жълти картони в тази ситуация.

Най-вероятно Дисципа ще вземе от­ношение и към неспортсменското държание на Козмин Моци. Румънецът блъсна в гръб Аймен Белаид след гола на Вандерсон.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Мисля си ,че РЕАЛ ще им набута два-три гола и ще спрат да се напъват,защото имат трудни мачове в тяхното първенство.А Лудогорец на това се надяват и ще казват,че са паднали достойно.
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 29.09.2014 г.
+1
 
 
Ще ви разцепят в ШЛ, измислено селско клубче!
Нищо не пишете - днес в Пловдив, в спортната зала има волейболен мач за суперкупата на България.
на 29.09.2014 г.
+3
 
 
И жалба няма да ви спаси, галеници на БФС. Но затова пък сега Реал ще ви отцепи едно хубаво, та да помните, че нещо много сериозно се взехте. Вече го играх тоя мач - над 4 гола. -:))
+10
 
 
а защо не пуснаха жалба срещу съдята на мача с ливърпул,нали пак бяха ощетени???? пускат само срещу нашите защото имат връзки в БГ и другия път този съдия като го накажат няма да вдигне и един жълт картон на тези помаци и после ще ни приканват да им ходим по мачовете и ще се бият в гърдите че са обединили цяла България! аз лично ще ви пропусна мачовете да го ду**те селяни
+10
 
 
а оня кълвач дяков за какъв картон беше селяка?? а моцито мангала?? да ви слага вече Реал една осмица че да мирясате вече.....е*ати и националната кауза е*ати и чудото майна
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Две титли за боксьорите на "Лаута Арми" от държавното първенство
Страхотен успех за пловдивския спорт!
Гол в последната минута спаси дубъла на Ботев от загуба в Съединение
Добра новина за Ботев! Най-опасният играч на ЦСКА пропуска реванша за Купата
Петкратен шампион на България, играл и за Локо (Пд), се сбогува с футбола
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: