ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Черно море ще спира черна серия срещу Локо
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:22 / 23.08.2014Коментари (21)3310
© Bulphoto
Черно море посреща Локомотив (Пловдив) в завръщането на Никола Спасов. През седмицата специалистът пое варненци за втори път в кариерата си, а първата му задача ще е да прекрати черната серия на отбора. Двубоят е тази вечер от 18:00 часа във Варна. Моряците нямат победа в 7 поредни срещи, 6 от които са на стадион "Тича". Интересно е да се отбележи, че последният успех на варненци е точно срещу Локо Пд.

"Крайно време е тези две кошмарни серии да свършат, а Локо е удобен за нас съперник и е нормално да очакваме и сега всичко да се развие в наша полза", заявиха феновете на отбора. За разлика от тях Никола Спасов не изсипа закани преди двубоя.

"Не виждам смисъл от излишни приказки преди мача, след като Черно море се намира в позиция, в която трябва да говори с играта си на терена. Аз обичам да говоря след мач, когато вече се е видяло каквосе е случило на терена", каза Спасов. Той все пак призна, че наблюдавал няколко мача на Локо на диск и има представа за неговите силни и слаби страни.

Очаква се новият стар треньор да заложи на 4-3-3. На вратата ще е Георги Китанов, десен бек ще излезе Сашко Александров, а ляв - Михаил Венков. В сърцето на отбраната ще са Кирил Котев и Слави Сталев. Функциите на опорни полузащитници ще изпълняват Тодор Паланков и Стениос дос Сантос. Отдясно в средата на терена ще е Даниел Георгиев, а отляво Симеон Райков. Иван Коконов ще играе зад изнесения на върха на атаката Георги Божилов.

Треньорът на Локо Пд Неделчо Матушев вероятно ще нареди тима си в постройка 4-2-3-1. Атаката ще води голмайсторът на последния сезон в "А" група Мартин Камбуров. По дясното крило ще нахлува Александър Якимов, а по лявото ще се редуват капитанът Дани Кики и Бирсент Карагерен. Като вътрешни халфове ще си партнират Ванчо Траянов и Благой Наков. Карето пред вратаря Йордан Господинов ще оформят от дясно на ляво Здравко Илиев, Ангел Грънчов, Деян Молдованов и Венелин Филипов.

Още по темата: общо новини по темата: 15
23.08.2014
23.08.2014
23.08.2014
23.08.2014
22.08.2014
22.08.2014
предишна страница [ 1/3 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Простаците са непобедими!
на 23.08.2014 г.
+2
 
 
Как (отбора на Пловдив ) като е толкова любим , защо не го излъчваха нито с Марек нито с Черно море , явно е много любим на всички та не искат и да го видят , срам за потниците ще го отнесат като куцо пиле домат днес .
+2
 
 
Успех, моряци! Истинските пловдивчани ви пожелават успех срещу малцинствата!
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-6
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
-5
 
 
Кво става, селяните са налазили темата за Пловдивския любимец. Марш към Куматиу, селяндури, да гледате простотиите на Овчата глава.
+2
 
 
При победа за Локумбирлиги аджъбадема обещава безплатна баклава и локум за цялото сиган от Пловдив...
+2
 
 
Успех на варненци срещу отбора на столипиновските мангали и аджъбадемските турци...
-4
 
 
Тоя жълт истанбул 2010 е толкова комплексирано наркоманче,че няма търпение да излезе тема за Локомотив и веднага да я осере
+5
 
 
Ако днеска биете Черно Море значи Тото Динев все още е шеф на катуна,и трябва пак да обличате потниците.
-5
 
 
Колко жалък трябва да си, за да приличаш на жълтура "Жълт Пловдив 1912". А, бре, юнак, като няма какво да кажеш, замълчи, едва ли ще се почувставаш по-зле, отколкото се чувстваш. Ти да не си преродения мизантроп и завършен социопат Киндзадза
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
"Числата" са един от най-неудобните съперници на Локомотив Пловдив
Пловдивското дерби се отдалечава… засега
Шамари, юмруци и шутове в съблекалнята на Берое след мача с Локо
В Белгия гърмят: Бижуто на Локо е на крачка от трансфер във френската Лига 1
Един от най-сърцатите в Локо: Ще продължим да се борим до края!
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: