ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Танцът на Вили завладя Европа
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:50 / 16.08.2014Коментари (10)7182
©
Култовият танц на Вили Вуцов в мача за Суперкупата на България между неговия Ботев (Пд) и Лудогорец (1:3) завладя Европа. Клипчето с пъргавите движения на треньора при гола на Милен Гамаков засенчи назначението на Антонио Конте за селекционер на Италия. То намери място на главната страница на сайта на един от най-големите спортни ежедневници - "Гадзета дело спорт". Италианците обаче повишиха Вили в технически директор.

"Велислав Вуцов даде връх на емоциите след гола срещу Лудогорец. Шампионът на България спечели с 3:1, но това бе нищо пред радостта му, която се разпространи като вирус", пише изданието. От долу наблюдателен фен поправи грешката на изданието, отбелязвайки, че Вуцов е треньор на "жълто-черните".

Английският "Метро" също отрази танца на Вили. "Обикновено радостта на треньорите след гол на техния отбор е скучна. Те най-много пляскат с ръце. Запознайте се обаче с треньора на Ботев Велислав Вуцов, който определено знае как да празнува. Танцът се превърна в любимото ни клипче сред колегите. Въпреки че попадението бе в 18-ата мин, по реакцията на треньора изглеждаше все едно е късен победен гол", пише "Метро" за изпълнението на Вуцов.

Още по темата: общо новини по темата: 35
19.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
14.08.2014
предишна страница [ 1/6 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+16
 
 
Вили е недооценен във футболните среди. При престоя си в Славия се справяше добре. Уволнението му беше изненадващо, като имаше версия, че Венци се е бъркал в работата му, и по тази линия е назрял конфликт. В Левски също не му дадоха много шансове. Заради ексцентричното му поведение, не е възприеман насериозно от ръководители и треньори, и вероятно затова е между по-непрестижните. Обаче с треньорските си качества, познания, умения, трудолюбие, не отстъпва на останалите, според мен! Направихме добър избор с него. И още нещо, мисля че има пълен самоконтрол над поведението си. В мача с Лудогорец, след последния сигнал за първото полувреме, Стаховяк изпадна в крайна ярост! Вили удържаши Стаховяк, като дори го умоляваше, и самият той ръкомахаше и атакуваше съдията! Така се опитаваше да отнеме от негативната енергия на Стаховяк, и да предпази футболиста, и успя! След много крайни изказвания, успява да запази добрият тон. Например, цитирам по памет:"Този съдия ограби труда на момчетата, това е престъпление. Спасих един съдия от бой, но не трябваше, такива трябва да бъдат бити"! Но завършва: "Все пак силните са силни. Пожелавам успех на Лудогорец"!
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
-11
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (2)
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Ботев отвори нова ложа на "Колежа"! Билетите - по 120 лева
Ботев с последна тренировка преди Славия
Добри новини за Стамен Белчев преди дербитата с Левски и Ботев
Ботев урежда с документи зимно попълнение
Емблематичен футболист на Ботев: Пожелавам на Спартак да спечели първенството
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: