ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Феновете на Локомотив: Всички заедно под "черно-белите" знамена да изгоним мутрите от Пловдив!
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:53 / 05.07.2014Коментари (22)6327
© Plovdiv24.bg
Привържениците на Локомотив излязоха със съобщение на своя фен сайт, в което приканват всички пловдивчани да излязат на протест.

Plovdiv24.bg публикува текста без редакторска намеса:

Ние, привържениците на Локомотив Пловдив остро осъждаме вандалския палеж на автомобила на Диан Колев! Категорично заявяваме, че жалките опити на една криминална клика да бъдат сплашвани хора с методи от мутренското минало, няма да успеят! Няма да успеят, защото всички ние, които пишем това, с цялата си душа и сърце се опитваме да подменим прогнилите, разложени основи на част от нашето общество, давайки същевременно шанс на децата си за нормално бъдеще тук - в тази държава! 

Заставаме изцяло зад Диан Колев и неговото семейство и му даваме пълната си, безрезервна подкрепа! Няма да позволим да бъдем върнати в най-черните мутренски години от началото на 90-те. 

Ние ще се борим за промяна и нормализиране на обществото, в което живеем! Опитваме се да запазим Локомотив Пловдив зона свободна от криминални деяния! Зона свободна от пошлост, мерзост и престъпно безхаберие! Зона с хуманно отношение и шанс за бъдеще за нашите деца!

Призоваваме компетентните държавни и общински органи да се намесят адекватно и прекратят този абсурд! Призоваваме ги да застанат на страната на свободните граждани на Пловдив!

Призоваваме не само всеки привърженик на Локомотив, а всеки един свободен гражданин на нашия хилядолетен град да излезе в знак на протест и солидарност - ПОНЕДЕЛНИК 07.07.14 от 8:30 пред община Пловдив (район Централен)!
ДА ИЗГОНИМ МУТРИТЕ ОТ ПЛОВДИВ!!!

Фенклуб Локомотив Пловдив
Организация Трибуна Спортклуб
Гарата
Бригада Пловдив
NUP 1995
GOTT MIT UNS
The Usual Suspects

Още по темата: общо новини по темата: 9
08.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
07.07.2014
предишна страница [ 1/2 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 06.07.2014 г.
0
 
 
Бай Ставри от централния Софийски затвор е приготвил уютна двойна килия за санданския и караибрахимов с южно изложение .
-4
 
 
1912 еничари се учат да пишат....а Мега Арена в КоматИвУ е родната ви бърлога....1912 подлоги на ДПС !
Защо нямате тема за избора на генерален секретар на ООН?
на 05.07.2014 г.
+6
 
 
Абе, мангали - защо не организирахте такъв протест през 2004 година? А като бяхте с мафиотите ви харесваше, а? Селски цигани около Пловдив - жалки и плиткоумни! Как само обърнахте циганските г**ове! До скоро - Коко великан, Коко един от нас, Коко го докарахте втори път при вас, паднахте му на колене - сега - Коко вън. Истински к**ви сте, въртигъзци! Ай да ви видим утре дали сте повече от една мръсна циганска фамилия!Разбарах, че ще бутате плочата на наркомана, дето цяла тайфа целуваше асфалта, след гумите на колата му, молехте му се като на Аллах! Няма такова падение като вашто, няма такива безродници като вас, въртиопашки. За 50 лв. продадохте душите си на магистралата, нещастни "фермерчета", без регистрация в областната земеделска служба! Помияри! И Коко ви е много на вас!
0
 
 
Ейй, ама не може и не може да ви мине че имаме титла в модерната ни история. Все Жоро, мафии и купени мачове са ви в устата. Не може да разберете че тогава имаше и талант и дисциплина. Марто на дърти години се върна и пак голмайстор стана а при вас кво?...стана една схема за източване на пари от криви, прави и изкълчени. Някви маймуни наринаха средно по 200'000 на отбелязан гол. Похарчиха се на една малка старана пенсиите, одупихте се на турчулята и накрая ви остана само дървения медал от най скъпото 4-то място, който знаете къде може да си го сложите.
на 05.07.2014 г.
-7
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
+6
 
 
Да разбирам ли, че срамната плоча на стадиона ви,възхваляваща най-големия престъпник на 90-те и началото на новия век ще бъде счупена? И че повече панахиди няма да се правят? "А дано ама надали" Лицемерчета гадни.
+7
 
 
Браво на всички анимационни герои.Да живей!!!Скоро,като свърши келепира да не се разтурите.По-жалки сте от медуза.С БКП НАПРЕД.Хайде правете нов отбор,че време не остана.СПОРТА ЗА ЕДИН МИРЕН СВЯТ.Започваме от Ь окръжна.ЧЕСТИТО.Локомотив Пловдив почина след кратко боледуване.АМИН.Жалеещите и наскърбените от скръбната вест ще бъдат утешени с нежни кебепчета изпечени на горящ Мерцедес.Венсеремус.
Veni, vidi, vici--Botev forever. Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!
на 05.07.2014 г.
+7
 
 
Какви фенове,имате бе я се вижте една каруца мангали сте
Колкото повече опознавам хората ,толкова повече заобичвам животните. ♥ !
на 05.07.2014 г.
-10
 
 
Коментарът е скрит (покажи)
Отговори (1)
Сподели Г-Н КМЕТЕ КОМУ Е НУЖНО ТАКЪВ ГОЛЯМ ТРОТОАР ПО ЮЖНИЯ ТРОТОАР,КАКВО СТАНА С ОБЕЩАНИТЕ ДЖОБОВИ ЗА ПАРКИРЕНЕ.ТОВА НЕ Е4 БАСКЕТБОЛ,ТОВА Е РЕМОНТ КОЙТО СЕ ПРАВО НА 60 Г.какво ново....
на 05.07.2014 г.
+5
 
 
това ако не е узунджийско решение здраве му кажи.що не изгонихте жоро илиев.сега скачате на коко който преди вашите бунтове направи любимото ми локо Т Р Е Т И.за разлика от милионите в жълто .незнам какво искате повече.играли в контроли с грандове и паднали а вие какво очаквахте да бием европейски грандове .вие сте предатели-засрамете се
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Илиев, Павлов, Златински и Пиргов със специален "черно-бял" призив
Бивша звезда на Локо пак хвърли в екстаз китайците
Юношите на Хебър и Локомотив Пловдив си размениха по едно полувреме в Пазарджик
Става банално! Томаш за пореден път обясни загуба на своя отбор с липса на класа
Лош старт на Локо в плейофите, рефер си затвори очите за дузпа срещу Лясков
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: